baca_mechanik 20.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witajcie, to mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieję, że nie ostatni. Mam do Was takie pytanie. Posiadam piec Krzaczek 35kW, w pokojach na górze są zimne grzejniki, były odpowietrzane ale to nic nie dało. Czy trzeba trzeba dolewać do tego pieca wody? Jeśli tak to w jaki sposób? Proszę gorąco o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freezyear 21.09.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) Witajcie, to mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieję, że nie ostatni. Mam do Was takie pytanie. Posiadam piec Krzaczek 35kW, w pokojach na górze są zimne grzejniki, były odpowietrzane ale to nic nie dało. Czy trzeba trzeba dolewać do tego pieca wody? Jeśli tak to w jaki sposób? Proszę gorąco o odpowiedź. Zapytaj hydraulika który robił instalację, praktycznie w każdej jest doprowadzenie wody z zaworem i tamtędy dolewa się wodę, z reguły w okolicach pieca. Poza tym jeżeli przy odpowietrzaniu wyleciała woda z odpowietrznika tzn. że instalacja nie jest zapowietrzona i przyczyny trzeba szukac w innym miejscu. Edytowane 21 Września 2010 przez freezyear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 21.09.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Tylko nie dolewaj wody na gorącym piecu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts