Cynamonka 21.09.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 musimy wymienić okna (blok z wielkiej płyty)czy są jakieś przeciwwskazania do montażu w zimie - zakładam wersję pesymistyczną, że okna będą gotowe za 2 m-ce, a z prognoz pogody wynika że w październiku ma być już zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.09.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Nie ma, są pianki zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolinki 21.09.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 U mnie montażyści odmówili zakładania okien poniżej jakiejś temperatury.Niestety nie pamiętam o ilu stopniach była mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 21.09.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 My również musieliśmy czekać z montażem, gdyż te zimowe pianki też maja określoną jakąś maxymalną minusową temperaturę przy jakiej można ich używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 21.09.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 do minus kilku stopni można montować ja montowałam w styczniu, akurat była przerwa między ogromnymi mrozami, chyba minus 5, pianki wytrzymują taką temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.06.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nasza podpowiedź: Zobacz inne filmy poradnikowe na murator.tv - to Telewizja Budowlana dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts