tosia125 21.09.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam, czy ktoś ma sposób na szczypawki może?teren wokół domu był kiedyś polem, póżniej zarosło wszystko chaszczami...walczę, żeby było w miarę normalnie...na końcu działki zrobiłam ogródek - wszystko piękne - tylko mnóstwo jest szczypawek...oczywiście coś jeść muszą, ale najgorsze to, że włażą do warzyw (kapusta, kukurydza) i na kwiaty i niestety czasem się do domu przeniesie... pomocy!jak sobie z nimi poradzić?co zrobić, żeby nie było ich od następnej wiosny?wypróbuje wszystkiego, doradzajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 21.09.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Jak duża działka to może jeż pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 22.09.2010 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 o to dobry pomysł bardzo bym jeże chciała.. mamy sporą działkę i cały zwierzyniec... wydaje mi się, że jeże też są.. bo u mnie cały zwierzyniec w tym roku się pasł.. jaszczurki na kamieniach, sarny na moim groszku, żaby w kałuży, bocian na dachu czasami... pewnie i jeże były..ale na razie działka nie jest ogrodzona i okoliczne koty chodzą więc nie wiem, jak się jeże czują... mam nadzieję, że się pojawią a może jeszcze jakieś inne pomysły? czekam.. bo szczypawek całe mnóstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts