dm 16.02.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Mam dzisiaj imieniny i przed chwilą dostałam prezent od Dyrektora, zwolnienie z pracy.Czy może być lepszy prezent?Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 16.02.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Myśl pozytywnie. Ty możesz powiedzieć swojemu szefowi, co o nim myślisz,a ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.02.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Przykre..... Niezmiernie przykre.... Niestety, ale nie znajduję słów pocieszenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 16.02.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Pomyśl, że jego też to niedługo spotka......to często działa i pomaga Głowa do góry, nie ten to inny będzie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 16.02.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Pamiętaj " Co nas nie zabije, to nas wzmocni", jutro będzie lepiej. Pozdrawiam i powodzenia. Anna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dm 17.02.2004 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Piękna ta różyczka.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 dm 3maj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.02.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Może być "lepszy" prezent od losu oj może . Lepiej już zostań z tym co masz. Ja WIEM, że to co teraz boli, staje się zaczątkiem czegoś nowego.I wcale nie oznacza samych problemów,a z tego kukułczego jaja już niedługo wylęgnie się Złotopióry Ptak Radości.Nie daj się smutkom...Trzymamy kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.02.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Może to słabe pocieszenie, ale mnie też zwolinili Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i uszy do góry. Będzie dobrze. Może faktycznie nie najlepszy moment - kredyt i budowa , ale cóż - tak to bywa. Będzie dobrze. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 17.02.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Kurcze, strasznie mi przykro.Jesteśmy z TobąPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Mi też jest przykro - może w konsekwencji jednak znajdziesz lepszą pracę i wyjdzie ostatecznie lepiej niż jest? Głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 17.02.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Powiem tak: przeszłam podobne doświadczenie na jesien 2003 w srode podpisalam umowe z wykonawca na stan surowy, w czwartek dostalam zwolnienie z pracy a w sobote mialam swoj slub wnioski dziekuje bogu ze tak sie stalo: 3 miesiace bez pracy spedzilam na skladach i na budowie: efekt zero bledow w procesie wykonawczym i nie przekroczony budzet po 3 miesiacach znalazlam duzo lepsza i naprawde fajna prace zycze tego samego albo lepiej, i nie martw sie, bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Muffi - wreszcie coś pozytywnego - w tym smutnym wątku dm - Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Dm,głowa do góry, tak jak pisali forumowicze: będzie lepiej, musimy w to wierzyć bo inaczej...Trzymaj się ciepło, wypoczywaj, poświęć czas temu na co do tej pory nie miałaś nawet chwilki. We wszystkim trzeba znaleźć coś pozytywnego.Pozdrawiam Cię gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dm 20.02.2004 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Serdecznie dziękuję wszystkim za miłe słowa. Nigdy nie przypuszczałam, że kilka ciepłych słów od nieznajomych ludzi może być balsamem na duszę. Naprawdę CZUJĘ SIĘ ŚWIETNIE, zaczełam już szukać nowej pracy (chociaż nie muszę się tak bardzo spieszyć, w moim regionie pobiera się zasiłek przez rok). Bardzo wszystkich pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego.Danka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.02.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 dm powodzenia.Trzymam za ciebie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 20.02.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Mam dzisiaj imieniny i przed chwilą dostałam prezent od Dyrektora, zwolnienie z pracy. Czy może być lepszy prezent? Cześć. Tak jak piszą inni to to co Ci się przydarzyło może być naprawdę prezentem, ponieważ masz więcej czasu i jeśli z tego skorzystasz to możesz mieć wiele korzyści. Głowa do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.02.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Mam dzisiaj imieniny i przed chwilą dostałam prezent od Dyrektora, zwolnienie z pracy. Czy może być lepszy prezent? Cześć. dm, nie wpadnij tylko przekonanie, że na pracy którą straciłaś świat się kończy. Szukaj aktywnie. szukaj i jeszcze raz szukaj. Znajdziesz napewno i bardzo możliwe, że lepszą. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 20.02.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 dm trzymaj się, na pewno będzie lepiej!Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.02.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Powodzenia na nowej drodze życia, ja dzięki podobnemu zbiegowi okoliczności własną firmę założyłem i stresów nie mam mniej, ale za to same własne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts