Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój prezent imieninowy powala z nóg

dm

Recommended Posts

Może być "lepszy" prezent od losu oj może . Lepiej już zostań z tym co masz.

Ja WIEM, że to co teraz boli, staje się zaczątkiem czegoś nowego.

I wcale nie oznacza samych problemów,a z tego kukułczego jaja już niedługo wylęgnie się Złotopióry Ptak Radości.

Nie daj się smutkom...

Trzymamy kciuki .

Powiem tak:

przeszłam podobne doświadczenie na jesien 2003

w srode podpisalam umowe z wykonawca na stan surowy, w czwartek dostalam zwolnienie z pracy a w sobote mialam swoj slub

wnioski

dziekuje bogu ze tak sie stalo:

3 miesiace bez pracy spedzilam na skladach i na budowie: efekt zero bledow w procesie wykonawczym i nie przekroczony budzet

po 3 miesiacach znalazlam duzo lepsza i naprawde fajna prace :-)

zycze tego samego albo lepiej, i nie martw sie, bedzie lepiej :lol:

Dm,

głowa do góry, tak jak pisali forumowicze: będzie lepiej, musimy w to wierzyć bo inaczej...

Trzymaj się ciepło, wypoczywaj, poświęć czas temu na co do tej pory nie miałaś nawet chwilki. We wszystkim trzeba znaleźć coś pozytywnego.

Pozdrawiam Cię gorąco.

Serdecznie dziękuję wszystkim za miłe słowa. Nigdy nie przypuszczałam, że kilka ciepłych słów od nieznajomych ludzi może być balsamem na duszę. Naprawdę CZUJĘ SIĘ ŚWIETNIE, zaczełam już szukać nowej pracy (chociaż nie muszę się tak bardzo spieszyć, w moim regionie pobiera się zasiłek przez rok).

Bardzo wszystkich pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego.

Danka.

Mam dzisiaj imieniny i przed chwilą dostałam prezent od Dyrektora, zwolnienie z pracy.

Czy może być lepszy prezent?

Cześć.

Tak jak piszą inni to to co Ci się przydarzyło może być naprawdę prezentem, ponieważ masz więcej czasu i jeśli z tego skorzystasz to możesz mieć wiele korzyści.

Głowa do góry!!

Mam dzisiaj imieniny i przed chwilą dostałam prezent od Dyrektora, zwolnienie z pracy.

Czy może być lepszy prezent?

Cześć.

dm, nie wpadnij tylko przekonanie, że na pracy którą straciłaś świat się kończy. Szukaj aktywnie. szukaj i jeszcze raz szukaj. Znajdziesz napewno i bardzo możliwe, że lepszą. Trzymaj się.