Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowoczesne solarne oswietlenie ogrodów

Recommended Posts

Witam, ostatnio znalazlem ciekawa stronke : http://www.ekologicznerozwiazania.pl - zawsze myslalem ze ogrodowe lampy solarne nadaja sie tylko do zaznaczenia jasnych punktow w ogrodzie:) a tu taka niespodzianka..:) - nie wiem ile one kosztują ale swieca calkiem ładnie:) Co o tym myslicie?

Te na zdjęciu fajne, koło mnie na osiedlu mają takie latarnie uliczne. Muszę zobaczyć, jak się sprawdzają.

A poza tym to ordynarny spam z Twojej strony. :( Ostatnio znalazłeś i założyłeś konto na forum tylko po to, by nam o tym tu napisać? Nie żartuj...

Witam, zawsze myslalem ze fora internetowe sa po to aby kazdu mogl dowiedziec sie jak najwiecej na dany temat . Wymieniamy informacje , chwalimy sie, pokazujemy co nam sie podoba - ja pokazalem i od razu jest to spam.. i to do tego "ordynarny" Jak ktos zrobi ładną ławkę w ogrodzie to tez sie nią chwali - a jak ktos zrobił ładną lampkę to nie może?

Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz

p.s. Te lampki maja ok 1,2 m i daleko im do latarni ulicznych - zamysł był taki aby zastapiły zwykłe lampy ogrodowe:)

• 2 weeks później...

Witam, jestem na tym forum nie tylko po to aby cokolwiek reklamować, poniewaz dotychczas dostepne byly lampki solarne ktore nie oswietlaly ogrodów a tylko "zaznaczaly" swoja obecnosc , chcialbym pokazac ze jest juz teraz solarna alternatywa dla konwencjonalnego oswietlenia ogrodowego. Ale oczywiscie rozumiem Twoj punkt widzenia i jezeli uwazasz ze ten temat nie wnosi nic nowego na forum proszę o jego wykasowanie.

p.s. Mowiles ze obok Ciebie sa zainstalowane duze, uliczne lampy solarne - ciekaw jestem czy swiecą całą noc, nawet po pochmurnych dniach?

• 2 weeks później...