masud 22.09.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Mam do sprzedania stemple budowlane - 350 szt - wys. 3 m. odbiór we własnym zakresie Warszawa. Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 24.09.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 23.07.2011 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Mam do sprzedania stemple budowlane - 350 szt - wys. 3 m. odbiór we własnym zakresie Warszawa. Cena do uzgodnienia. Stemple już nieaktualne, ale teraz chętnie obdaruje kogoś (odpłatnie za jedyne 2,5 tys. PLN) barakiem ogólno-budowlanym z blachy falistej wyposażonym w okno i prąd oraz wykładzinę PCV. Stan baraku bdb - ekipy budowlane chwaliły warunki socjalno-bytowe. Przeżył już 2 budowę i posłuży jeszcze co najmniej na kilku. Osoby zainteresowane zapraszam na priv. Nie zapewniam transportu. mam też do odstąpienia tanio 5 m3 styropianu na podłogi grubość 20 cm - Knauf THERM PRO eps 100 lambda 36. Edytowane 23 Lipca 2011 przez masud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 06.08.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Barak jest nadal do sprzedania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts