vojtec 22.09.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witam. Jestem tu nowy i postanowiłem założyć dziennik budowy Więc w końcu zaczynamy naszą budowę. Po przejściu przez gąszcz papierkowych spraw od projektu aż po kredyt (ponad półtora roku ) udało nam się rozpocząć. 28 września nasza firma wchodzi z fundamentem. Potrwa to około 2 tygodnie, a później jakieś dwa miesiące wyczekiwania na drewno... Budujemy z jedną firmą od podstaw aż "pod klucz", także mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów... Fundament będzie w technologii "LEGALETT" ogrzewany na prąd. Podobno jest możliwość podpięcia pod gaz, ale gazu jeszcze nie mamy więc jeszcze dokładnie tego tematu nie rozpoznawałem... Powierzchnia domku to około 75 m2 pow. użytkowej. Domek z poddaszem użytkowym, w środku regipsy. Na razie tyle, jeśli kogoś zainteresuje ten temat to proszę o ewentualne pytania PS. dzisiaj podłączyli nam prąd... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 22.09.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 I powstał kolejny dziennik Kibicuję już od teraz, bo z mężem też budujemy domek Dawniej szalałam za 'drewniakami', ale z czasem mi przeszło. Domek mały, ale najważniejsze, że swój. Masz może zdjęcia projektu? PS. Będą komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vojtec 22.09.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 skany projektu postaram się za jakiś czas wkleic.... co masz na myśli mówiąc "czy będą komentarze?" ja wpisy będę dodawał. Jestem nowy więc może jeszcze nie wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts