Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Erlus Forma vs MH Tandem

wlacha

Recommended Posts

Witam

Zastanawiam się nad dwa rodzajami dachówek

Erlus Forma diament czarny lub lotus czarny

http://www.jochheim-dachdecker.de/bildergross/ziegel/ziegel7a.jpg

VS

Meyer Holsen Tandem grafit angoba krystaliczna

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?95722-dach%C3%B3wka-MEYER-HOLSEN-poszukuje-opinii&p=4106152#post4106152

lafar13

Nie wiemy na co się zdecydować dwie dachówki wyglądają całkiem innaczej:)

• 1 month później...
Jesli chodzi o cene to Erlus jest tańszy lecz biorąc pod uwage jakosc to stawial bym na MEYER- HOLSENA a angoba krystaliczna graphit jest jakby posypana brokatem i ladnie mieni sie w sloncu . Ja kupilem Meyer holsen tandem orzechowo brazowy glazura czekam wlasnie na dekarzy az mi polozą na dachu i nie ma co poruwnywac do innych dachówek .polecil mi ja dekarz ktory kryje koscioly od kiludziesieciu lat.

• 2 months później...
Jesli chodzi o cene to Erlus jest tańszy lecz biorąc pod uwage jakosc to stawial bym na MEYER- HOLSENA a angoba krystaliczna graphit jest jakby posypana brokatem i ladnie mieni sie w sloncu . Ja kupilem Meyer holsen tandem orzechowo brazowy glazura czekam wlasnie na dekarzy az mi polozą na dachu i nie ma co poruwnywac do innych dachówek .polecil mi ja dekarz ktory kryje koscioly od kiludziesieciu lat.

Gratuluję wyboru! Brąz orzechowy w glazurze ,w tandemie wygląda przepięknie na dachu.Nie ma drugiej takiej!