skarbulek wioli 20.02.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witaj Aniu Zawsze jesteście mile widziani:wave: No a Małgosia cóż gada lata pełen serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 27.02.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witaj! Ale się ubawiłam z tą wizytą w Starostwie przepraszam ale to dlatego że mogłaś coś mówić dzwonić ze masz sprawę w Starostwie ..... oj Ania ja tu mieszkam ścieżki znam i zawsze służę pomocą i wiedzą A Marcin mógł zajechać do mnie do pracy . Pozdrawiam Wioletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 27.02.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Widzisz Wioluś, ja to jednak chyba naiwna jestem, bo żyję w przeświadczeniu, że bez znajomości też uda się załatwić, ale chyba jednak nie. Nie omieszkamy przy najbliższej wizycie w Złotowskim Starostwie wstąpić najpierw po Ciebie Starostwo Złotowskie zacznij się trząść ze strachu, bo teraz mamy plecy i znajomości :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 28.02.2011 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Daj znać prędzej Aniu że jest sprawa do załatwienia i jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskra5 21.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jezdy jak rewelacyjnie że trafiłam na Wasz dziennik!! Właśnie dzwoniłam do męża żeby mu oznajmić że w Pile jest małżeństwo które też buduje Z102 Dla ścisłości my jesteśmy z Trzcianki i właśnie jesteśmy w trakcie szukania ziemi bod nasz wymarzony Z102. Teraz jestem w pracy ale jak tylko wrócę do domku to siadam żeby od początku przestudiować Wasz dziennik Pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Z102 21.03.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jezdy jak rewelacyjnie że trafiłam na Wasz dziennik!! Właśnie dzwoniłam do męża żeby mu oznajmić że w Pile jest małżeństwo które też buduje Z102 Dla ścisłości my jesteśmy z Trzcianki i właśnie jesteśmy w trakcie szukania ziemi bod nasz wymarzony Z102. Teraz jestem w pracy ale jak tylko wrócę do domku to siadam żeby od początku przestudiować Wasz dziennik Pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję wyboru Witamy, witamy! Bardzo fajnie że wybraliście ten sam projekt. Napisz coś więcej na jaki etapie jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 21.03.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Cześć Iskra 5 Ano budujemy to Z102, budujemy, tylko jeszcze łopaty nawet nie wbiliśmy... A w dzienniku jeszcze nie ma za dużo co studiować Miło, że komuś się podoba ten sam projekt co nam W razie potrzeby - służymy pomocą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.04.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Trzymam kciukasy i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 No to jak już macie decyzję to domek stanie w kilka chwil a studnie kopiecie głębinową czy dryny wkopujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Z102 20.04.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Głębinowa fi 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 21.04.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 gratuluję pozwolenia, maj za pasem więc wszystko ruszy szybciutko:)powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 26.04.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam, A czy 4 maja to nie za wcześnie? PnB musi się uprawomocnić (+14 dni) + zawiadomienie do PINBu (+7 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 26.04.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam, witam Ano myślałam, że wystarczy, że się uprawomocni i można kopać, a tu właśnie dzisiaj nam Kierbud powiedział, że hola hola nie tak szybko... ech Przynajmniej jeszcze tydzień do rozejrzenia się za materiałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 30.04.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Musicie zgłosić rozpoczęcie robót budowlanych, ale np. na 6 dni przed uprawomocnieniem, bo i tak musicie je zgłosić 7 dni przed rozpoczęciem, więc np. 2 maja macie uprawomocnienie, a jakbyście to zgłosili 26 kwietnia to rozpoczynacie 3 maja Wiem, że zakręcone, ale my tak zrobiliśmy, czyli jeszcze nie mieliśmy uprawomocnionej decyzji, a już zgłosiłam, że rozpoczynamy budowę, bo obowiązuje ten termin 7 dni, więc dzień po uprawomocnieniu mogliśmy na legala zacząć Tak czy inaczej czeka was ten wykop, więc i tak stoicie narazie, ale wkońcu ruszycie Kwestia czasu, chociaż wiem, że chciałoby by się już Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarcz 30.04.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam was:welcome:. Bardzo mi się podoba jak opisujecie kolejne etapy waszego dochodzenia do własnego domu. My też chcemy budowć Z102 w Czaplinku. Narazie kończymy zaklepywanie działki. Może uda sie załatwić te papiery w niedalekiej przyszłości:wave: Pozdrawiamy i życzymy udanych wykopów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 01.05.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Hej eLTeeSNo wiem, że mogliśmy tak zrobić, ale my mieszkamy 30 km od miejsca gdzie załatwimy papierki związane z budową. Tak się złożyło, że przez ostatnie dwa tygodnie nie było nam po drodze złożyć te wszystkie dokumenty... Jutro Mężuś ma wolne to za jednym razem odbierze uprawomocnienie i złoży wniosek. Podobno pracują...A budować się chce, oj chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 26.05.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witajcie ! Oj znam tego Pana w czerwonej koszulce he he ! Pozdrówcie Pana Olka serdecznie:bye: A swoja droga to okres wkopania fundamentów wspominam mile aczkolwiek tyle kasy w piachu Pozdrawiam Wioletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziabedz 07.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 WitamChciałam się przywitać bo czytając wasz dziennik znalazłam kilka podobieństw:)1.Mamy działkę w Skórce2.Umowę przedwstępną podpisałam w lipcu 2007 a umowę kupna w marcu 20083.Też byliśmy na dniach otwartych YTONG'a i mamy zamiar z niego budować4.Mamy podobne zdanie o urzędnikach i w Krajence i Złotowie5.Pozwolenie na budowę mamy z 6.04.2011Projekt mieliśmy indywidualny i projektanta ze Złotowa, który bardzo nam pomógł przebrnąć przez Starostwo w Złotowie. On jest naszym kierownikiem budowy, jak będzie zobaczymy startujemy 04.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 08.06.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Wioluś na razie to zdjęcie które wstawiłam to był ostatni raz jak widziałam Pana Olka. Mijamy się na budowie, bo ja w tygodniu późno tam jestem, a w weekend mam szkołę więc też jak jadę to wieczór już jest... Jednak będę pamiętała o Twoich słowach Co do kasy w piachu to właśnie dzisiaj podliczyliśmy ile już poszło siana. Bez komentarza... Ale jest decyzja kredytowa Witaj dziabedz! Fajnie, że odnalazłaś nas w otchłaniach tego wspaniałego forum! Miło mi słyszeć, że ktoś też buduje w Skórce. W którym miejscu macie działkę, może jesteśmy sąsiadami My z naszego Kierownika jesteśmy bardzo zadowoleni. Z projektanta co nam adoptował budynek również. Są to osoby, które też już miały do czynienia z Krajenką i Złotowem. My w zasadzie też już jesteśmy zdecydowani na Ytonga. Zbieramy właśnie oferty cenowe. Pozdrawiam - Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziabedz 09.06.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Mamy działkę po tej samej stronie rzeki co wy. Jeśli widziałaś plan zagospodarowania Skórki to jest tam taki długi cypel i my właśnie tam mamy działkę Jak się wszelka droga skończy to jeszcze kawałek i już my:yes: Mój mąż określił na podstawie map,że nasza działka jest jakiś kilometr od waszej.W przyszłym tygodniu zamierzamy ściągnąć humus, skąd wzieliście archeologa? Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts