Ash5 24.02.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dzięki za poradę, Anju A wiesz, że to nazwa bardzo stara i na Podhalu popularna? Moja teściówka, zresztą bardzo porządna Góralka, mówi tak na coś, co jest ozdobne i wisi po prostu. Cos jest na rzeczy Jak to usłyszałam pierwszy raz byłam w lekkim szoku, a teraz nieodmiennie mnie to bawi:lol2: Burgund baaardzo mi się podoba, ale sie trochę boję, że przesadzę...ale ładny jest... i do sypialni wprowadza fajny klimacik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Doberek, piękny dzionek dzisiaj mamy http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/slonce.gifJak sytuacja na froncie robót kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.02.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ash a jak Ty sie miewasz Kobieto na finishu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.02.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) kochane moje, kończymy 36 tydzień ciąży, Młody juz bardzo nisko, ja już głównie na fotelu albo na kanapie. Walczę ze skurczami przepowiadającymi przy pomocy ciepłych kąpieli, ale... chciałabym jeszcze te dwa tygodnie wytrzymać. Ech... się zobaczy. Jutro ktg i zwiedzanie szpitala. A na froncie robót domowych pojawiają się detale, a z kuchnią "cichoooo sza" jak w piosence Turnaua. Nie mam pomysłu, jakie bym chciała płytki do kuchni... Chyba to jest etap, kiedy już się jest zmęczonym. A ja jeszcze bardziej myślę o dziecku, niż o nowych pomysłach do domu... A raczej nie mogę tego zostawić "na potem". Ech... Fachowiec Pan Artur miał się odzywać dwa tygodnie temu i "cichooo sza". Denerwuje mnie, bo niesłowny jest okrutnie. Ale z drugiej strony jak juz zrobi to ładnie to wygląda. Z dwojga złego wolę poczekać i mieć ładnie. Siadam (prawie) w pozycji kwiatu lotosu i powtarzam sobie "zen, bądź zen...". A dla przyjemności czytam sobie, co u Was słuchać Mogę powiedzieć, że w łazience pojawiła się (o słodka rozpusto) sauna, a w przedpokoju wielgachna szafa. Ale w związku z tym, że jszcze czekam a) na meble b) na oswietlenie to jeszcze się wstrzymuję z robieniem zdjęć. Na razie noram sobie w necie w poszukiwaniu stolika do łazienki (prosty, biały, lakierowany- podobny do tych, które wklejałam) i lampy do jadalni. Tej nie mam nawet w inspiracjach. Wyobrażam sobie, że powinna być z czarnego materiału, owalna, z dwoma wyprowadzeniami na prąd. Nie wiem, czy ktokolwiek zrozumie, o co biega jak znajdę coś w tym stylu to wkleję Na razie biegnę do Was i pomarzyć o wiosennym ogrodzie... Boszszsz... taka mam ochotę na różowe, musujące winko z kroplą Campari i plasterkiem pomarańczy... Ja chcę już cieplutkiej wiosny!!!! Albo i lata!!!! Edytowane 1 Marca 2011 przez Ash5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 28.02.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 A mi sprawiło przyjemności oglądanie twoich wnętrz. Naprawdę piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ash może lepiej poczekaj z płytkami i decyzjami, które potem będą nieodwołalne. Moja kochana siostra umieściła u siebie kilka rzeczy, które w ciąży jej się bardzo podobały i nie może na nie patrzeć Dla mnie są ok :D:D Na pewno wszystko będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ash- daj sobie spokój z tymi płytkami i całą resztą-oczywiście na razie Dzidzia jest teraz najważniejsza i jestem pewna, że wszystko będzie dobrze. Jak zostały Ci dwa tygodnie to już strachu nie ma. Na szczęście. Moja siostra cioteczna w styczniu urodziła bliźniaki i niestety na 9 tyg przed terminem Na szczęście to silne chłopaki leżą sobie w inkubatorkach i rosną Niedługo będą już w domku A na zdjęcia Twoich wnętrz poczekamy cierpliwie- i na szafę i na saunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 01.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja się podpisuję pod petycją o daniu sobie spokoju ze wszystkim - jeszcze te dwa tygodnie musisz w dwupaku pozostać Potem możemy płytki kłaść Śliczna sypialnia, ja bym dała zasłony błyszczące w kolorze ciemniejszej ściany i obraz/zdjęcie w grubej drewnianej ramie jak najbardziej zbliżonej kolorystycznie do tych zasłon. Musiałby wisieć na jaśniejszym kawałku ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 02.03.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 kochane moje! dziękuję za ciepłe słowa Po wczorajszym ktg mam leżeć, odpoczywać i liczyc ruchy Maleństwa. Siłą rzeczy wykańczanie domku odpłynęło w bliżej nieokreslona przyszłość... jeszcze rzutem na tasmę dostałam nowy fotel do sypialni, który to fotel wprawił mnie w doskonały nastrój alladyn71- miło Cię widzieć i dziękuję Jeszcze raz powiem, że z Twoich wnętrz pozytywna energię można czerapć garściami yokasta wiesz, cos w tym jest! Przed ciążą miałam trochę inny gust i pomysły... Mam tylko nadzieję, że klasyka to klasyka- nie nudzi sie tak łatwo. Majwyżej będę "rzeźbiła" dodatkami. Ale płytki w kuchni to nie dodatki agawi74 jej, trzymam kciuki za Twoich ciotecznych siostrzeńców. Teraz lekarze naprawdę potrafią opiekować się dzieciątkami urodzonymi przed terminem. Ale co Twoja siostra przechodzi to nie zazdroszczę. Biedactwo. Waderko, dziękuję Ci ślicznie za dobre słowo i radę. Myślę, że grzecznie posłucham sugestii, bo tak mi też chodziło po głowie z tymi zasłonami. Tylko o obrazie nie pomyślałam. Ale fajna grafika albo zdjęcie... Baaardzo mi się to spodobało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.03.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Hej sie witam i klaniam:) wpisuje do ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ash dbaj o siebie :hug:domem zajmiesz sie pozniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.03.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ash brzuch do góry i odpoczywaj a ciotki forumowe już zaciskają kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 04.03.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Hihihi... wiecie, że forum uzależnia ? Wpadłam chociaż na chwilkę i od razu mi się słoneczniej zrobiło! Dzięki za ciepłe słowa I z powrotem na kanapę... fruuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Hihihi... wiecie, że forum uzależnia ? Wpadłam chociaż na chwilkę i od razu mi się słoneczniej zrobiło! Dzięki za ciepłe słowa I z powrotem na kanapę... fruuuu... Hej Ash, no forum uzależnia:D Fajnie, że jesteś, bo myślałam, że może to JUŻ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 15.03.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 i jak samopoczucie na finiszu ??? a może masz już maluszka przy sobie ??/ trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.03.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 No właśnie, Ash, co U WAS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 no to napięcie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.03.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ash, no jak u Was? Napisz coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.03.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ash czy maleństwo jest już na świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.03.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Alez goraco sie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts