monah 27.09.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 musiała dużo myć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 27.09.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Cholerrra, w takim razie zabieram się ostro za mycie podłóg, może trening 2 x dziennie by ukształtował ładnie co nieco?Ale nieee, ja zbyt leniwa jestem.... Wracając do POWAŻNYCH TEMATÓW: Ash, przecudniasty ten jasny wiatrołap; zakochałam się w czarno-białych podłogach!!! Po raz kolejny wrzucasz zdjęcia ogromnych zegarów, coś czuję, że bardzo taki chcesz! I bardzo dobrze, bo są klimatyczne i stylowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 27.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Twój dom ....................mmm marzenie. Przy Twoim domu mój wydaje się taki malusieńki.Cudny rozkład domu, wspaniałe przestrzenie, garderoby, schody uff bosko.Na pewno będzie ślicznie. Dobrze że idzie zima, będziesz miała dużo czasu na przemyślenie wszystkich pomieszczeń. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 27.09.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) Cześć, koleżanki! Witaj angelnight ( jakoś cały czas kojarzysz mi się z Night Wish). Dziękować, dziękować Duży czy mały- ważne, żeby miał duszę. Rozkład wybraliśmy taki, bo na dole urządziliśmy senioratkę dla moich Seniorów. Mają sypialnię, łazienkę i pokoik z aneksem kuchennym. Centrum domu i pięterko są tylko nasze. Anja, wielki zegar już tyka w mojej głowie Edytowane 28 Września 2010 przez Ash5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.09.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Przychodzę z rewizytą , to ja się rozpisuję na temat tralek , a tu widzę takie piękności........Barierka piekna i dól cały......Będę podglądać.......Wielki zegar też od dawna siedzi mi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.09.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witaj w moich niskich progach coś jest na rzeczy z tymi zegarami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.09.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Myślałam, że mam czas na przeprowadzkę i na wymyślanie wnętrz. Oj, coś mi się wydaje, że trzeba będzie zbierać się nieco szybciej...Teraz intensywnie szukam pomysłu na sypialnię dwojga dorosłych... pokoje dzieciaki już mniej więcej wiem, jak mają wygladać. Dziewczyny, czy któraś wie, gdzie można kupić ładne fotele z szarej wikliny? Potrzebuję do dziecięcego pokoju.No i wielkie wyzwanie: oświetlenie w otwartej, dwupoziomowej prestrzeni. Przyznam się, że mam cykora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 28.09.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Patrząc na Twoje wnętrza chyba jednak na powstrzymam się od połączenia ciemnej podłogi w salonie z jasnymi płytkami.A tak nie chciałam byc niewolnikiem ciemnej podłogi i jasnych fug. Jeżeli możesz zdradzic to jaki to tej parkiet na Twojej podłodze oraz jakie płytki. Czy płytki przed położeniem musiałaś impregnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.09.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witaj bdan Płytki to Fanal Iridium i Iridium Gris. W necie nie zwróciłabym na nie uwagi, wygladają nijako. Ale w realu wygladają ślicznie. Kiedy pada na nie światło widać delikatnie połyskujące drobinki. Deski drewniane ciemne to jesion barwiony na koniak a jasne to jesion naturalny. Płytek nie impregnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.09.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) Zabieramy sie do wybierania kominka. I znów: ja wolę proste, małż... powiedzmy, ze bardziej stylowe. Na razie wygrywa kominek o tym kształcie, ale z piaskowca. Mam wątpliwości: chyba trochę zbyt ozdobny.http://kominkizkrakowa.com/portale/h150/35%20biały%203.png mnie bardziej podobają się takiehttp://kominkizkrakowa.com/portale/h150/18%20trawertyn%204.png Edytowane 28 Września 2010 przez Ash5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 28.09.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dziękuję bardzo. W sprawie kominka ja stawiam na Twój wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.09.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) A proszę bardzo I dzięki. Muszę jeszcze ponegocjować z małżem. Różnica w cenie przemawia na korzyść "Ludwika" - ok. 2 tys. ... Edytowane 29 Września 2010 przez Ash5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.09.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) ależ zegar znalazłam! To jakis loft na Brooklyniehttp://hitczyshit.pl/upload/images/74ba743a5a2751.jpg Edytowane 29 Września 2010 przez Ash5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 29.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Bardzo fajny dom, projekt to zawsze mi się podobał ale działkę mam za małą.Super klimaty w nim zagoszczą.Też muszę myśleć o ciemnej kuchni będę podglądać jest pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.09.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 no no no, zegar fenomenalny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 "Wybierz 2 pani' nr 2 , nr 2 chodzi o kominek piękniutki i z klasą...... a z zegarem to teraz poszalałaś CUDNY:jawdrop: ( niestety w marzeniach pozostanie , albo zrobimy rozpierduchę w ścianie i będzie ). Ja chyba nie będę podglądać tych wszystkich inspiracji bo mnie zaraz:-x:lol2: i jak tu mieć jeden dom ??????? Ale zegar ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.09.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witaj, jo@nno! No kuchnie to będę długo "mielić" Jak Ci się ciemne podobają koniecznie zajrzyj do Juszczakówki- dla mnie jedna z najfajniejszych na FM :) ale się cieszę, że się zegar spodobał! A z kominkiem nie da rady: jak męża kocham, tak mentalnie nie dam rady przełknąć takich ozdobników. Na pewno nie zgodzi się na biały, ale może jakiś szary marmur przejdzie... Kasiorkowa ma fajny i E&S ( one zresztą wszystko mają fajne) http://foto0.m.onet.pl/_m/7f34c948b804e463c600864b30295674,10,19,0.jpg http://lh5.ggpht.com/_iA2SFq8K5Uc/S5i5pJW0AAI/AAAAAAAAAv4/iGiMW_RX0Ts/s512/domek%20007.jpg Dzięki za uwagi, Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 29.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 wpadłam z rewizytą, już się miałam zabrać do chwalenia wnętrz i co widzę? mój kominek we własnej kominkowej osobie i komentarz jak miód na serce.. dzięki Ash, twoje wnętrza też się zapowiadają cudownie, zwłaszcza te reprezentacyjne schody będą jego ozdobą.. a inspiracje, które wklejasz jak najbardziej w moim klimacie, zwłaszcza pierwszy przedpokój jest dokładnie taki jaki planuję u siebie (no może bez tej zasłonki na dole).. dobrze, że posłałaś na drzewo panią konsultantkę, masz wyczucie i tym się kieruj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.09.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) witaj E&S w moich niskich progach. I dziękuję za miłe słowa Edytowane 29 Września 2010 przez Ash5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.09.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 oooo i co ja tu czytam , aż się zaczerwieniłam:oops:...... miło mi bardzo i dziękuję. Na forum same białe i jakże piękne kuchnie panują a ja tu z ciemną wyskakuję, fajnie, że komuś się podoba ( te białe....też mi się bardzo podobają ). Kominek E&S jeden z ładniejszych....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts