Ash5 29.09.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 jeśli coś jest ładne to nie widzę powodu, żeby tego głośno nie powiedzieć, tak? Każda z nas szuka tu inspiracji i potwierdzenia własnych wyborów. Więc chwalmy się nawzajem, jak jest za co! A jak panuje cisza, to się trzeba zastanowić. I już. Rzekłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.09.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 I tu strzał w dziesiątkę czyli święta racja.........Więc inspirujmy się nawzajem NO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 29.09.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Oglądałam kuchnie WFM ładne są fronty wydały mi się delikatne ale myślę żę Juszczakówka wie najlepiej:) z panią projektantką miałam tak samo;)a blaty w kuchni kamień czy drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ash ależ cudny loft wkleiłaś. O matko ile bym dała, żeby w takim pomieszkać choć chwilę Bardzo podobają mi się Twoje zegarowe inspiracje, ten jednak przebił wszystko, ciekawe czy znajdzie się wśród nas na tyle odważna aby sobie taką repliczkę zafundować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.09.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 to zależy od kasy.....kamień jest piękny tylko jaki kolor dobrać do ciemnej kuchni, zależy jaki kamien (rodzaj) i jaki deseń, musi pasować do drzwiczek ( teraz drzwiczki płyta czy drewno, ja mam drewniane), blat z drewna bardzo waże musi być przemysłowy ( koleżanka ma robiony na zamówienie i masakra dwa razy już pękł koło płyty grzewczej, a drewno NIBY lażakowane 3 lata i pęka....dużo zapłaciła i do wyrzucenia....). Fronty delikatne to fakt, ale zdają rezultat ( przy dzieciach i zwierzynie ) są wytrzymałe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.09.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 http://hitczyshit.pl/upload/images/74ba743a5a2751.jpg :jawdrop::jawdrop: szczena mi w podłodze dziurę wybiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.09.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 odnośnie zegara: hihihihi, no to czekamy na odwaznego naśladowcę!a propos blat w kuchni: nie pomyślałam o czymś takim, jak blat drewniany przemysłowy. Trzeba zgłębić temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ashu Dajesz dziewczyno :) Baaaaaaaaardzo piękne schody , bardzo W ogóle to wszystko mi si podoba - choć totalnie nie moje klimaty Ale chętnie napiję się winka w takich wnętrzach, oj chętnie - więc się nie obijaj Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.09.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witaj, Nefer- baaardzo się cieszę, że zajrzałaś do mnie! Wiesz, że ja krówka sentymentalna jestem i retro lubię. Kochana, wszystko (winko) przed nami! Chciałam tylko donieść, że u mnie szykuje się drugi pokoik dla chłopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 30.09.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 eee to z winka nici...teraz....gratulacje (jeżeli dobrze zrozumiałam). Wczoraj w AlmiDecor widziałam prawie identyczny zegar, może ciut ciut mniejszy, no i nie robił za okno, tylko wisiał na ceglanej białej ścianie....mimo to nie mogłam oderwać oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.09.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 To jeśli Kici dobrze zrozumiała, to znaczy, że ja też Ogromne ogromne gratulacje!! A zegar jest po prostu porażający:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.09.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ......... kubek mleka lub herbatki malinowej albo żurawinkowej ....... uściski, gratulacje i wijemy nowe gniazdko dla małej istotki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 30.09.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Dziękuję, dobrze zrozumiałyście DRUGI. Jestem lekko przerażona, ale ... no przecież jakoś to będzie. Podobno za drugim razem łatwiej. Oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 30.09.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) w ramach walki z przeziębieniem zrobiłam następny dzbanek herbaty malinowo- zurawinowej i upiekłam szarlotkę- pachnie w całym domu.A tu coś dla Was, moje drogie- antidotum na jesienna pogodę!http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRp7lfbC7KSNGU-6GC4oKdghC_DAZXn-wYAGKaR3xcV5hQLolo&t=1&usg=__ewsD4wkFrqueAv2OkB5AHzxo7Zo= A faktycznie zegary w Almi Decor sa przepiękne. Namierzyłam jeden ogromniasty w osiedlowym sklepie- galeryjce na Ursynowie. I podobno moja ukochana szwagierka chce mi go kupić na parapetówkę. Jupi! Edytowane 30 Września 2010 przez Ash5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witaj, Nefer- baaardzo się cieszę, że zajrzałaś do mnie! Wiesz, że ja krówka sentymentalna jestem i retro lubię. Kochana, wszystko (winko) przed nami! Chciałam tylko donieść, że u mnie szykuje się drugi pokoik dla chłopca Łaaaaaaaaaaaaaa :) Super :) NIc się Krówko nie martw - z drugim jest o wiele, wiele łatwiej :) Mój starszy za 5 dni kończy 19 lat .. a jakby się wczoraj urodził To baaardzo dobra wiadomość , strasznie się cieszę Uważaj na siebie Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 30.09.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 jedno z pomieszczeń w naszym domku to nieduża toaleta dla gości. Planuję położyć w niej płytki, jak w paryskim metrze np. białe Mugat i powiększyc trochę przestrzeń fototapetą. Bardzo podobają mi się "schody na Montmartre" lub "kanał w Amsterdamie". Poszukam czegoś ciekawego, a na razie wkleję kilka ewentualnych http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/00/81/17/400_F_811757_2RScc0smIJKU0N2DMOOZ5bczVfghik.jpg ooo... niektóre nie chcą się wkleić. No to linki ku pamięcihttp://www.fototapeta24.pl/getMediaData.php?id=5974045http://www.fototapeta24.pl/getMediaData.php?id=2125264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 30.09.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 http://www.fototapeta24.pl/getMediaData.php?id=232748http://www.fototapeta24.pl/getMediaData.php?id=25247176http://www.fototapeta24.pl/getMediaData.php?id=2599195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 30.09.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Nefer, Ty masz zawsze dobre słowo dla człowieka. Postaram się nie nakęcać i nie stresować niepotrzebnie. Co ma być to i tak będzie. 19 lat?!!! To już nosa mu nie wycierasz....Czas zasuwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 No i wrzuć na luz Let it be Kochana, let it be Widocznie było Ci pisane i już Baw się tym ile się da Dzieci szybko rosną inie podciera im się nosa , choć czasem człowiek by chciał :) Masz piękny dom, miejsce, fajnego synka, fajnego męża , fajnego psa - teraz tylko dbaj o siebie, rozpieszczaj się i miej wszystko w d.... Czyli masz wszystko czego potrzebujesz do szczęścia TY i Twoja rodzinka - a resztę się załatwi - sama wiesz Nie musisz się gnieść na kupie w dwudziestu metrach. Boshhh co ja bym dała za ogródek jak dzieci były malutkie Będzie Ci o wiele łatwiej. Szukaj pozytywów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 30.09.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Wiem, kochana, i naprawdę to doceniam! Jeno mi nieco hormony buzują. Ale mam teraz o czym myśleć- i to jest piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts