Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasza Karmen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 470
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ash ależ cudny loft wkleiłaś:jawdrop:. O matko ile bym dała, żeby w takim pomieszkać choć chwilę:sick:

Bardzo podobają mi się Twoje zegarowe inspiracje, ten jednak przebił wszystko, ciekawe czy znajdzie się wśród nas na tyle odważna aby sobie taką repliczkę zafundować:no:;)

to zależy od kasy.....kamień jest piękny tylko jaki kolor dobrać do ciemnej kuchni, zależy jaki kamien (rodzaj) i jaki deseń, musi pasować do drzwiczek ( teraz drzwiczki płyta czy drewno, ja mam drewniane), blat z drewna bardzo waże musi być przemysłowy ( koleżanka ma robiony na zamówienie i masakra dwa razy już pękł koło płyty grzewczej, a drewno NIBY lażakowane 3 lata i pęka....dużo zapłaciła i do wyrzucenia....). Fronty delikatne to fakt, ale zdają rezultat ( przy dzieciach i zwierzynie ;) ) są wytrzymałe.....

Ashu :) Dajesz dziewczyno :):) Baaaaaaaaardzo piękne schody , bardzo :)

W ogóle to wszystko mi si podoba - choć totalnie nie moje klimaty :) Ale chętnie napiję się winka w takich wnętrzach, oj chętnie - więc się nie obijaj Kochana :)

w ramach walki z przeziębieniem zrobiłam następny dzbanek herbaty malinowo- zurawinowej i upiekłam szarlotkę- pachnie w całym domu.

A tu coś dla Was, moje drogie- antidotum na jesienna pogodę!

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRp7lfbC7KSNGU-6GC4oKdghC_DAZXn-wYAGKaR3xcV5hQLolo&t=1&usg=__ewsD4wkFrqueAv2OkB5AHzxo7Zo=

A faktycznie zegary w Almi Decor sa przepiękne. Namierzyłam jeden ogromniasty w osiedlowym sklepie- galeryjce na Ursynowie. I podobno moja ukochana szwagierka chce mi go kupić na parapetówkę. Jupi!

Edytowane przez Ash5

Witaj, Nefer- baaardzo się cieszę, że zajrzałaś do mnie! Wiesz, że ja krówka sentymentalna jestem i retro lubię. Kochana, wszystko (winko) przed nami! Chciałam tylko donieść, że u mnie szykuje się drugi pokoik dla chłopca :)

Łaaaaaaaaaaaaaa :):):) Super :):) NIc się Krówko nie martw - z drugim jest o wiele, wiele łatwiej :):) Mój starszy za 5 dni kończy 19 lat .. a jakby się wczoraj urodził :)

To baaardzo dobra wiadomość , strasznie się cieszę :) Uważaj na siebie Piękna :)

jedno z pomieszczeń w naszym domku to nieduża toaleta dla gości. Planuję położyć w niej płytki, jak w paryskim metrze np. białe Mugat i powiększyc trochę przestrzeń fototapetą. Bardzo podobają mi się "schody na Montmartre" lub "kanał w Amsterdamie". Poszukam czegoś ciekawego, a na razie wkleję kilka ewentualnych

http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/00/81/17/400_F_811757_2RScc0smIJKU0N2DMOOZ5bczVfghik.jpg

ooo... niektóre nie chcą się wkleić. No to linki ku pamięci

http://www.fototapeta24.pl/getMediaData.php?id=5974045

http://www.fototapeta24.pl/getMediaData.php?id=2125264

No i wrzuć na luz :) Let it be Kochana, let it be :) Widocznie było Ci pisane i już :) Baw się tym ile się da :) Dzieci szybko rosną inie podciera im się nosa , choć czasem człowiek by chciał :):)

Masz piękny dom, miejsce, fajnego synka, fajnego męża , fajnego psa - teraz tylko dbaj o siebie, rozpieszczaj się i miej wszystko w d.... :) Czyli masz wszystko czego potrzebujesz do szczęścia TY i Twoja rodzinka - a resztę się załatwi - sama wiesz ;)

Nie musisz się gnieść na kupie w dwudziestu metrach. Boshhh co ja bym dała za ogródek jak dzieci były malutkie :) Będzie Ci o wiele łatwiej.

Szukaj pozytywów :)