mleszczu1 23.09.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam. Czy ma ktoś doświadczenie w zgrzewaniu podłóg i może coś polecić? Chodzi mi tu o konkretny model/firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytkrak 06.10.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Doświadczenia zbyt dużego nie mam, ale mogę polecić firmę Steinel. Używałem zgrzewarki HG 2300 EM. Dane techniczne możesz wyszykać np. tutaj http://www.zgrzewarki-podlog.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 07.10.2010 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ja również nie mam dużego doświadczenia, ale akurat firmy STEINEL nie polecam.Miałem opalarkę tej firmy, która umarła dość szybko, rzekłbym za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts