Zbigniew100 09.03.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/88.gif No można odetchnąć. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena84 16.03.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Na kazdym z tych kierunkow trzeba sie duzo uczyc, po obu mozna dobrze zarabiac i oba sa rozwojowe. Stomatologia to jednak kierunek medyczny, wymagajacy kontaktu z pacjentem. Znam osoby ktore zrezygnowaly po pierwszych cwiczeniach praktycznych. Za to jesli chce sie zostac biotechnologiem to dobrze platna praca znajdzie sie glownie za granica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.04.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Gratulacje dla córki! Mój syn też wszystko pozaliczał ,a nie mogę powiedzieć żeby uczył się zbyt dużo.Mam porównanie ,bo ja tez kończyłam ten kierunek.Uwierz mi ,teraz mają o wiele mniej nauki niż to było za moich czasów,Nie do pomyślenia było ,aby w ciągu tygodnia trafił się jakiś dzień wolny,,,ale to i lepiej ..studenci mają przynajmniej czas na korzystanie z innych uciech życia studenckiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.10.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Jak ten czas szybko leci. Już "jesteśmy " na 3 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.01.2013 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Kolejna sesja. z nowości . Córka miała pierwszego pacjenta. takiego z zewnątrz. Do tej pory to robiły zabiegi wzajemnie na sobie. Podobno nie było najgorzej , ważne że nie uciekł z fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muftika 13.02.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Trzymam kciuki za same 5 Ile zostało do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.02.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 To zdjęcie podobno z jakiejś zachodniej uczelni. Fantomy nie mają zębów, więc nie wiem jak się na nich ćwiczy. Może są jakieś wkładki z uzębieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 13.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Zbigniew100, gratuluję Córce wyboru kierunku studiów i pierwszego pacjenta! Życzę samych zawodowych sukcesów Amalfi, polskie uczelnie medyczne też mają takie fantomy Niektóre nawet od kilkunastu lat Oczywiście w fantomowych głowach montuje się modele uzębienia Strasznie wdzięczni z nich pacjenci - nie marudzą i nie ślinią się, ale mają też jedną wadę - nie płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.02.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dzięki za info. Dołączam się oczywiście do gratulacji dla córy i dumnego taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.02.2013 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Trzymam kciuki za same 5 Ile zostało do końca? Dziękuję, 5 to już rarytas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.02.2013 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dzięki za info. Dołączam się oczywiście do gratulacji dla córy i dumnego taty. Jak skończy w terminie to może zostanie mi parę zębów będę miał do leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.03.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 To zdjęcie podobno z jakiejś zachodniej uczelni. Fantomy nie mają zębów, więc nie wiem jak się na nich ćwiczy. Może są jakieś wkładki z uzębieniem? [ATTACH=CONFIG]169903[/ATTACH] Niestety polscy studenci ,chcac sie uczyc ,musza sobie zakupic komplety zębów akrylowych,wkładanych w jamy ustne fantomów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.03.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 I te wkładki z dziurami są od razu, czy student ma je robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.03.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Musze córkę dokładnie wypytać . Wiem ,że zaprasza wszystkich znajomych na zabiegi / nisko płatne , nie darmowe, pokrycie kosztów materiałowych / Niestety chętnych nie za dużo. ps. Z małym poślizgiem ale sesja za nami. / mikrobiologia czy jakoś tak , za pierwszym razem z dopytką ustna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.03.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 I te wkładki z dziurami są od razu, czy student ma je robić ? Ma je robić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.07.2015 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 I ......... po studiach. Jak ten czas szybko przeleciał . Córka właśnie została abiturientką , jeszcze roczny staż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.07.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 To gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.07.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Rzeczywiście zleciało. Pamiętam jak założyłeś ten wątek. Gratulacje dla córki. Czy uważa, że dokonała dobrego wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.07.2015 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jest zadowolona i widać że lubi to zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 08.07.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 (edytowane) Gratulacje dla córki, czas leci zastraszająco szybko : ) Moja Młoda kończy pierwszy rok stomy na UM w Białymstoku. Byłam pełna obaw czy studia w innym mieście to dobry pomysł, ale teraz myślę, że to był trafiony wybór. Jest zadowolona i widać, że wciągnęła się... np. w prezencie przywozi nam fioletowe tabletki wybarwiające źle wyszczotkowane złogi na zębach Narzeka trochę na ilość nauki, ale zawsze sobie nieźle radziła i jestem z niej mega dumna. Edytowane 8 Lipca 2015 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts