Aleksandryta 19.10.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 A zęby umie już wyrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.10.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 A zęby umie już wyrywać? Wszyscy w rodzinie już czekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.11.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No i zaczęły się problemy. --- " Tata, nie wiesz gdzie można załatwić czaszkę ? A więc szukam czaszki . Może ktoś ma zbędną ? Oczywiście może być model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.11.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wszyscy w rodzinie już czekamy . Na wyrywanie? A czaszkę to chyba najszybciej u starszych kolegów, albo w ogóle gdzieś wśród studentów medycyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 09.11.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A czy kochani rodzice nie zaspakajają swoich ambicji. Czy ktoś pomyślał że ci młodzi ludzie może marzą o czymś innym. Żeby za jakiś czas nie było że to ty tato, czy ty mamo mnie tam wysłałaś ? Mój syn też zaczął studia w tym roku. Też myślał o medycynie, przy moich namowach o informatyce bo miał do tego smykałkę. A wiecie gdzie skończył ? Na Akademii Morskiej w Gdyni. Też nie byłem zachwycony tym pomysłem ale teraz widzę że dobrze że zaproponował mi rozmowę na ten temat i wyszło jak wyszło. Jest zadowolony i teraz ja się cieszę że będzie robił u uczył się tego co go interesuje. Pomyślcie o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.11.2010 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A czy kochani rodzice nie zaspakajają swoich ambicji. Czy ktoś pomyślał że ci młodzi ludzie może marzą o czymś innym. Żeby za jakiś czas nie było że to ty tato, czy ty mamo mnie tam wysłałaś ? Mój syn też zaczął studia w tym roku. Też myślał o medycynie, przy moich namowach o informatyce bo miał do tego smykałkę. A wiecie gdzie skończył ? Na Akademii Morskiej w Gdyni. Też nie byłem zachwycony tym pomysłem ale teraz widzę że dobrze że zaproponował mi rozmowę na ten temat i wyszło jak wyszło. Jest zadowolony i teraz ja się cieszę że będzie robił u uczył się tego co go interesuje. Pomyślcie o tym. Słuszne obawy, ale nie z naszą Karolinką takie numery. Jest tak zdecydowaną i zasadnicza dziewczyna ,że czasami zastanawiamy się po kim ona to ma ./ przydało by się tej stanowczości przy moim odchudzaniu /. Jest bardzo zadowolona z faktu dostania się na ten kierunek. Nauka nie jest problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.01.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 O , jak ten czas szybko leci. Już mamy 1 sesję na stomatologii. Na dobry początek 4 z historii medycyny w terminie 0-ym . Ps. Już wiem dla czego niektórzy stomatolodzy tak lubią dręczyć swoich pacjentów. To odgryzanie się za naukę na stomatologii. Jak się dowiem kiedy następny egzamin to dam znać i liczę na kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.01.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 05.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 no to powodzenia i wytrwałości w nauce dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.01.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Zbigniew,gratulacje dla córki .Fajnie ,że udało jej się na stomę dostać .Nas (tzn,syna) czekamaturka w tym roku i też bedzie próbował dostac się na stomatologię .On niczego innego nie bierze od uwagę .Powiedzial ,że jak sie nie dostanie ,to za rok będzie poprawiał. maturę. A w jakim mieście córcia studiuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.01.2011 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Zbigniew,gratulacje dla córki .Fajnie ,że udało jej się na stomę dostać .Nas (tzn,syna) czekamaturka w tym roku i też bedzie próbował dostac się na stomatologię .On niczego innego nie bierze od uwagę .Powiedzial ,że jak sie nie dostanie ,to za rok będzie poprawiał. maturę. A w jakim mieście córcia studiuje? Dziękuję. Powodzenia dla syna. Córka dostała się na UJ, Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Zbigniew córka zdawała na maturze rozszerzoną fizykę? czy starczyła jej biologia i chemia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.01.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Zdawała rozszerzoną biologię i chemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Syn będzie składał dokumenty do różnych miast i na niektóre uczelnie konieczna jest jeszcze rozszerzona fizyka. Jejku ,coraz częściej łapię się na tym ,że bardziej panikuję od niego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.02.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Sesja w pełni. Dzisiaj był egzamin z chemii. Jeszcze tylko histologia z embriologią , cokolwiek to oznacza, musi być dobrze dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A ja właśnie znalazłam wątek - szybka jestem, nie? I mam pytanie, czaszka zdobyta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A ja właśnie znalazłam wątek - szybka jestem, nie? I mam pytanie, czaszka zdobyta ? Nie, znaczy nie było za rozsądną cenę, a na większe wydatki córka nie pozwoliła ' weźcie nie przesadzajcie" tak mówiła. Gdzieś tam , umówiła się raz z koleżanką a tak to nauka z atlasu. Ostatecznie z czaszki miała 20 punktów na 20. Moja krew . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No to brawo tak mi sie tylko na wspomnienia zebrało - bo z czaszką to ja miałam historie niezapomnianą......ahhhhhh . A z własnego doświadczenia wiem, że kości można nauczyć się z atlasu "z palcem w nosie" natomiast z mięśniami nie jet już tak łatwo, ale nie jest to niewykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 no i trudniej zdobyć "żywą" nogę z mięśniami moje szczytowe osiągnięcie to była nauka anatomii z kumplem przy obiedzie w barze mlecznym. kości mieliśmy wypożyczone z Collegium Anatomicum i caały stół dla siebie przy koszmarnym tłoku obok A stomatolodzy to gotowali zęby w akademiku. Kiedyś u koleżanki poszłam do kuchni po jajka a tam obok naszych jajek - garnek z zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.02.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 EZS, ohyda! A po co gotowali te kły? Na zupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts