Zbigniew100 09.07.2015 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Dziękuję Nauki to rzeczywiście jest dużo , a ostatnie pół roku to już koszmar. Ale ponieważ córka myśli o specjalizacji , to pewnie jeszcze się nie zraziła do książek. Teraz bardzo ważny egzamin LD -ek , czyli Lekarsko-Dentystyczny Egzamin Państwowy , we wrześniu. / decyduje o przydziale miejsca na specjalizację / Liczymy na solidne kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lordi 09.07.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Nie sądzę aby wybieranie za córkę kierunku studiów jest dobrym pomysłem, to dziecko samo musi zdecydować czego chce sie uczyć i w jakiej dziedzinie chce sie sprawdzaćw swoim dorosłych życiu! A jak sie źle dziecku zasugeruje to potem jeszcze może mieć pretensje!JA może coś zupełnie innego będzie chciała, aż sama się czasem dziwie jakie są teraz kierunki studiówMODEROWANO gdzie w moich czasach ktos by pomyślał o kierunku: Projektowanie i eksploatacja systemów logistycznych czy inne:) Fajne jest to, że jest ich teraz dość dużo i nie są wszędzie takie same. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.07.2015 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Nie sądzę aby wybieranie za córkę kierunku studiów jest dobrym pomysłem, to dziecko samo musi zdecydować czego chce sie uczyć i w jakiej dziedzinie chce sie sprawdzać w swoim dorosłych życiu! ...................e. Wybierać za , to na pewno nie , ale wskazywanie pewnych za i przeciw to rodzicom zawsze wolno i pewnie w przypadku gdy latorośl nie ma jasno określonego wyboru , jest wskazane. I tak zawsze wina za wszelkie niepowodzenia spada na rodziców. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts