Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziękuję

Nauki to rzeczywiście jest dużo , a ostatnie pół roku to już koszmar.:(

Ale ponieważ córka myśli o specjalizacji , to pewnie jeszcze się nie zraziła do książek.:rolleyes:

Teraz bardzo ważny egzamin LD -ek , czyli Lekarsko-Dentystyczny Egzamin Państwowy , we wrześniu.

/ decyduje o przydziale miejsca na specjalizację :( /

Liczymy na solidne kciuki.;)

• Odpowiedzi 82
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie sądzę aby wybieranie za córkę kierunku studiów jest dobrym pomysłem, to dziecko samo musi zdecydować czego chce sie uczyć i w jakiej dziedzinie chce sie sprawdzaćw swoim dorosłych życiu! A jak sie źle dziecku zasugeruje to potem jeszcze może mieć pretensje!JA może coś zupełnie innego będzie chciała, aż sama się czasem dziwie jakie są teraz kierunki studiówMODEROWANO gdzie w moich czasach ktos by pomyślał o kierunku: Projektowanie i eksploatacja systemów logistycznych czy inne:) Fajne jest to, że jest ich teraz dość dużo i nie są wszędzie takie same. Edytowane przez finlandia
Nie sądzę aby wybieranie za córkę kierunku studiów jest dobrym pomysłem, to dziecko samo musi zdecydować czego chce sie uczyć i w jakiej dziedzinie chce sie sprawdzać w swoim dorosłych życiu! ...................e.

Wybierać za , to na pewno nie , ale wskazywanie pewnych za i przeciw to rodzicom zawsze wolno i pewnie w przypadku gdy latorośl nie ma jasno określonego wyboru , jest wskazane. :p

I tak zawsze wina za wszelkie niepowodzenia spada na rodziców. :(:mad:

pozdrawiam