Łukasz789 23.09.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Szlag mnie trafi wychodzę z pracy a mam rysę na szybie .Normalnie dojść do siebie nie mogę. Mam wykupione PZU auto szyby i teraz moje pytanie:1.Korzystał już ktoś z tego jakie ma opinie? 2. Jak to jest podniosą mi opłaty za korzystanie z tego ? Będzie jakaś zwyżka? .Czy jest w tym jakiś ukryty wkład własny? 3.Czy nadal kosztuje to 33zl czy się podnieśli?v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 23.09.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ja sie raz u nich skusilem na opceje laptop w aucie.Raz jeden jedyny i juz nigdy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 27.09.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 nie polecam! szybe wprawdzie wymienili, ale trzebya bylo jechac do serwisu , ktory z PZU wspolpracyje, nie ma opcji zwrotu kosztów naprawy w innym serwisie. dlugi czas oczekiwania. Szybe wstawili nieorginalna i inna niz byla . ogolnie nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ja za taką opcję płaciłam w kwietniu 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts