certa 23.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 wa lata temu zrobiłem remont poddasz ładnie wnęki okien dachowych obrobiłem i w ogóle wszystko ładnie wyszło.a w tym roku zmieniam blachę na dachu. i teraz mam problem dekarze musieli podnieść o 4cm na kontrłatach całości blachy a jednocześnie też i okna dachowe unieść no i zrobiła mi się od środka szczelina 3cm . niewiem za bardzo jak to zrobić czy wypełnić to miejsce pianką i zamalować? bo zrywać całą obróbkę okien odpadamożne ktoś miał podobny problem i podpowie jak wybrnąć z tej sytuacji bo póki co to wpuściłem piankę w szczeliny żeby nie wiało za bardzo ale nie wygląda to za ładnie. myślałem żeby zrobić coś w stylu zamaskowania jak futryny drzwi się maskuje no ale ...... od nowa gipsować .... nie ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 24.09.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) glify rozebrac poprawic obie izolacje zamontowac nowe plyty. nie rozbierać nie zamierzam ani zamalowywać może jakiś inny pomysł jest na to. Edytowane 25 Września 2010 przez certa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts