plutek 24.09.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam serdecznie.Wykańczałem łączenie płyty gipsowej ze ścianą akrylem tak jak na forum doradzacie.Oczywiście zrobiłem to po pierwszym malowanie. Jak wszystko wyschło to wziąłemsię za malowanie i jak przyszedłem następnego dnia to farba na akrylu była cała spękanazrobiła si taka pajęczynka.Czy może mi ktoś powiedzieć co zrobiłem źle i jak mam to poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigrw 24.09.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 a jak długo dach juz stoi....? bo jesli krótko....to będzie pękało....bo więźba mocno pracuje bo schnie....a napewno drewno było świerze......może daj mu czas na podeschnięcie.......trudno ocenić co zrobiłeś źle....bo może tutaj byc wiele przyczyn...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plutek 24.09.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ok teoretycznie rozumiem ale jaki ma wpływ konstrukcja dachuna pękającą farbę na akrylu. Sorki zmieniam tytuł na "pękająca farba na akrylu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plutek 24.09.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ale nie mam pojęcia jak to zrobić w głównym tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 24.09.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 WitamW lutym robiłem remont mieszkania w bloku. Kupilem wykonawcy akryl w Leroy Merlin. Następnego dnia popękał. Wykonawca ochrzanił mnie co za badziewie kupiłem. Zadzwonił też do producenta. Producent powiedział że to się zdaża i trzeba jescze raz , w tych samych miejscach przeciągnąć. Przeciągnęliśmy i jest ok...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plutek 24.09.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 FlashBack pytanie czego dokładnie użyłeś. wszelkie szpachlowania były suche, do pierwszego malowania nie użyłeś farby rozcieńczonej z wodą. Ale do pierwszego malowania akrylu trzeba rozcieńczyć farbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts