LeonGroup 24.09.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam Co myślicie o takim układzie kuchni z jadalnią? Szerokosc pomieszczenia 3,70 m, długosc razem z częścia jadalni (stołem) 6 m. Pomieszczenie ma 2 okna i od strony salonu jest otwarte. Jest tam tylko wąska ścianka tak jak na obrazie oddzielająca kuchnię od holu. Czy w praktyce da się sprawnie funkcjonowac w takim pomieszczeniu? (przejście do stołu jest przez hol) i te krzesła przy barku ? - nie będą tam przeszkadzały? Bardzo prosze o rady Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 24.09.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 No mnie sie wydaje, ze jest za mocno napchane. Bedzie malo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeonGroup 24.09.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) Najprostsze rozwiązanie to takie: Choziaż to pierwsze też mnie interesuje - długo juz nad nim myslę pozdrawiam Edytowane 24 Września 2010 przez LeonGroup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 24.09.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 dla mnie to pierwsze jakos malofunkcjonalne chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts