JoShi 09.12.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Raz na miesiąc do dwóch wizyta w supermarkecie i : mąki, kasze ... makarony Tego typu produkty przestałam magazynować. Niestety kupiłam sobie kiedyś wraz z jakąś kaszą mole spożywcze. Teraz wszystko muszę trzymać w szczelnych pojemnikach a jeszcze ciągle pojawiają się pojedyncze sztuki. Brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 12.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A u mnie moli niet. Może za zimno. Ostatnio przyniosłam w pestkach dyni kupowanych na wagę coś, co rozpełzło się po kuchni i kilka dni zbieraliśmy z sufitu gąsienice zanim odkryłam źródło. A czasami próbują buszować myszy, choć dwa koty w domu. Po co jeść daję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 To nie kotów wina. Myszy masz głupie. Mądra myszby nie ryzykowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A u mnie moli niet. Może za zimno. Ostatnio przyniosłam w pestkach dyni kupowanych na wagę coś, co rozpełzło się po kuchni i kilka dni zbieraliśmy z sufitu gąsienice zanim odkryłam źródło. Mogę się założyć, że to własnie były mole (ich gąsienice właśnie łażą po suficie, takie żółtawo-zielonkawe). Nie chcę być złym prorokiem, ale przygotuj się na polowanie na postać imago (srebrzyste ciemki) i dokładnie oglądaj wszystko co masz w szafkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 16.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Moje były białe i duuuuuże. Tak z cm długości. I nóg miały mnóstwo. Znalazłam szybko źródło i zlikwidowałam. Było to jakieś dwa miesiące temu , więc coś już powinno latać a na razie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 08.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Było to jakieś dwa miesiące temu , więc coś już powinno latać a na razie nic Nic straconego - chwilowo się pochowały i ...zimują w zakamarkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts