kamyczka23 24.09.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Wiatam. Mam w pokoju sypialnianym 2 okna, w tym jedno tuż przy łóżku, w związku z tym w oknie przy łózku na pewno muszą być krótkie firany i zasłony. Czy jednak będzie wygladalo dobrze, jeśli w drugim oknie zrobię firanki do ziemi? Bo szczerze mówiąc długie podobają mi sie bardziej. Jak myślicie? Będę tez wdzięczna za wszelkie zdjecia z taką opcją - długie i krótkie firanki i zasłony w jednym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 24.09.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 A czy od razu musza byc firany?My w calym domu oprocz zazdrostek w kuchni i wc nie ma zadnych firan, zaslony i owszem.Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 24.09.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Nie mam jeszcze zdjec, bo i zaslon i firam brak ale mi sie wydaje, ze to bedzie normalnie wygladalo sama w salonie musze powiesic dlugie firanki od strony sasiadow i krotkie lub tylko jakies dekoracyjne na ogrod a w wykuszu wcale nie chce... kwesta ladnego dopasowania tego, zeby kazde nie bylo "z innej parafii"... na forum jest juz temat z firankami i tam znajdziesz duzo pomyslow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts