pero33 24.09.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam, Nie znam się na budowlance, więc proszę o wyrozumiałość, ale wole się upewnić niż potem cierpieć Dostałem dom po rodzicach z pustaka żużlowego. Nadeszła pora tynkowania. Sęk w tym, że ściany są budowane w kolejności ( od wewnątrz) połówka pustaka-styropian-pustak. Ocieplać jeszcze styropianem z zewnątrz bez strachu o tego pustaka co będzie pośrodku? Dzięki z góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 24.09.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Prawdopodobnie w środku masz... 2 cm tego styropianu, poukładanego luźno arkusz na arkuszu.Ocieplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 04.10.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ja też bym dodatkowo ocieplił od zewnątrz. Styropian pomiędzy pustakami nie może być zbyt gruby więc pewnie tak jak pisał przedmówca jest to jakieś 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pero33 05.11.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 heh, jasonowidze jakieś z Was:) Tak, tam jest 2 cm. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 18.11.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 A co jeśli byłoby tego styropianu więcej? pytam bo ja mam ok 10cm i nie wiem czy docieplać czy nie. nie stanie się coś złego z tą ścianą pomiędzy styropianami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts