diosss 24.09.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam, budynek zamknięty - SSZ. I teraz czy wykonywać np. za dwa tygodnie wylewki? Tynki już są a nie mam jeszcze ocieplenie z zewnątrz. Wstępnie na ocieplenie jestem umówiony od połowy października, pogoda jest dosyć niepewna i nie wiem czy zostanę z nieocieplonym budynkiem na zimę. Czy warto w takim wypadku wykonywać teraz makro prace? Możesz już poczekać do następnego sezonu. No i kolejne pytanie, czy muszę ogrzewać na zimę taki budynek? Mam tynki c-w, może uda się je zostawić bez ogrzewania w zimę? Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.09.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Jak chcesz kłaść wylewki to pewnie i woda już rozciągnięta i ogrzewanie. Jeżeli nie planujesz ogrzewania, co będziesz musiał zadbać o pozbycie się wody z rurek, coby niespodzianek nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 25.09.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Tynki pasowałoby wysuszyć. I tak prędzej czy później będziesz musiał suszyć cały dom. Moim zdaniem powinieneś zapewnić w domu temperaturę powyżej 5 stopni. Najłatwiej kupić kozę, dwie tony węgla i od czasu do czasu zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 02.10.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 a czy jest sens za ok. 1-2tyg. robić tynki dopiero? Budynek zamknięty, nie ogrzewany bo nie mamy prądu. Myślałam żeby kupić kominek i dogrzewać.Po tynkach chcieliśmy ocieplić budynek z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts