kujawiak78 24.09.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 WitamCzy ktos zna lub slyszal o firmach z Ukrainy ktore stawiaja domy z bali w Polsce.Cos mi sie kiedys obilo o uszy i chcialbym poznac ewnetualne opinie wiekszego grona osob.Slyszalem ze sa duzo tansze....ale czy dobre?Czy ktos cos wie\slyszal na ten temat:confused:?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 11.06.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 pare kwestii cena netto czyli doliczyć do 165 000 ( cena po kursie dnia) 23 % VAT i 6 % podatku granicznego doliczyć cenę instalacji wewnętrznych typu elektryka, wod-kan i ogrzewanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter4x5 13.06.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 wod-kanal i elektryka w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter4x5 13.06.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Our Company strictly adheres to the listed prices and draws up the budget only after a specific detailed design is approved.Large house -Thick timber walls +Lots of window openings -High ceilings, second light +House shape close to square (length almost equals width) -Lots of small rooms +Semi-attic floor -Bows, oriels +Lost of open terraces +Design peculiarities that require to use massive balks of unconventional length and (or) cross-section. + kosztw gore- koszt wdol wyglada ze kryterium jest material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 13.06.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 wod-kanal i elektryka w cenie wedle tego co na stronie..to nie ma nic poza samym drewnem i gk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter4x5 15.06.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 wedle tego co na stronie..to nie ma nic poza samym drewnem i gk.. Scope of work and material: 1. Strip foundation 2. Outer and inner walls, floor and ceiling. 3. Interior plasterboard finish 4. Exterior block-house finish 5. Rafter system 6. Roofing - onduline 7. Floor joists, skirt boards, floor boards 8. Room and entrance doors 9. Timber windows with double insulated glass pane. 10. Plumbing, wiring 11. Assembly and intallation Download Alexandria house plan 1 floor; 2 floor Price of Alexandria is — 53 400 USD. poz.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 15.06.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ok..po angielsku w ofercie jest,,po rusku nie ma....norma.. i tak samo bedzie w wykonawstwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter4x5 15.06.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ok..po angielsku w ofercie jest,,po rusku nie ma....norma.. i tak samo bedzie w wykonawstwie.. trzeba z nimi gadac po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 15.06.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ja z nimi wcale nie chce:) sprowadziłem bala klejonego z Bialorusi...totalna porazka. Zarowno jakosc wykonania jak i towar.. tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andstach1 26.06.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witam Czy ktos zna lub slyszal o firmach z Ukrainy ktore stawiaja domy z bali w Polsce. Cos mi sie kiedys obilo o uszy i chcialbym poznac ewnetualne opinie wiekszego grona osob. Slyszalem ze sa duzo tansze....ale czy dobre? Czy ktos cos wie\slyszal na ten temat:confused:? Pozdrawiam Witam, nie mogę się nadziwić, że nie uczymy się na naszej własnej historii .... ... czy zastanowił się Pan przez chwilę, dla czego Kazimierz Wielki zastał Polskę drewnianą a zostawił murowaną? Dla czego chce Pan budować dom w technologii sprzed wieków, a nie w nowoczesnej technologii, która wyeliminowała wszystkie ówczesne problemy ??? Czy "zaoszczędzenie" powiedzmy 20 - 50 tyś (w zależności od wielkości domu i zastosowanego materiału) przyniesie faktycznie jakieś oszczędności, patrząc na czas użytkowania, problemy, itp, itd. ? Na pewno Warto? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andstach1 26.06.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 ja z nimi wcale nie chce:) sprowadziłem bala klejonego z Bialorusi...totalna porazka. Zarowno jakosc wykonania jak i towar.. tragedia. Witam, .... i warto było .... a ile jeżeli można wiedzieć "zaoszczędziłeś" jak byś kupił z Austrii lub Niemiec? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 28.06.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nie moj pomysł , tylko inwestora. ja nie buduje z klejonego materiału.Tylko lity .endoftopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts