agalind 21.03.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Klesia, znam to uczucie. Tym bardziej, że wszystko było robione na czuja, bo bez projektu. Tzn. rozrysowałam Panom płytki i trzymałam kciuki, że będzie dobrze. Jeśli masz okazję to obejrzyj sobie gdzieś płytki, które mam: Nowa Gala Signum 02. Z pewnością zyskują w świetle dziennym, bo mają takie jakby drobinki, które odbijają światło. Są w formacie 30x60 i 60x60. Ile m2 ma ta łazienka? Będę dziś na budowie to pstryknę zdjęcia wyszlifowanych narożników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 21.03.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Wrrr.... byłam w kilku sklepach. Dwa nawet mają w ofercie Nową Galę ... w katalogu...Nie udało mi się zobaczyć signum, czeka nas wyjazd do Katowic. Agalind, czy te płytki są błyszczące? I jeszcze pytanie: zostałaś przy ciemnych meblach? Jaki kolor ścian planujesz?? Łazienka ma 9,38m2. Edytowane 21 Marca 2012 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Klesia, płytki są matowe, ale jak w świetle na nie spojrzysz to jakby miały jakieś drobinki, ale niewiele. Pojedź i zobacz. Ja swoje już raz czyściłam i pod tym względem tez polecam:) Meble do tych płytek wybrałam ciemne, bo z jasnymi jakoś tak mdło by było. Ściany będą białe, ale taki ciepły odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Klesia, wymyśliłaś coś z płytkami? Porobiłam wreszcie zdjęcia szlifowanych narożników. Jak dalej Cie to interesuje to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 30.03.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Interesuje, interesuje. Jak możesz, to wrzuć. Łazienka zawisła w próżni, córcia jest chora i nie ma czasu na nic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Zdjęcia wrzucę Ci jutro. Córka niech się nie wygłupia i zdrowieje. Wiosna przecież idzie i szkoda czasu na chorowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Klesiu, wrzucam tu zdjęcia narożników. Ciężko je sfotografować, albo to ja kiepski fotografem jestem:sick: Mam nadzieję, ze Ci to pomoże w podjęciu decyzji:) http://img209.imageshack.us/img209/9812/img0035gp.jpg http://img217.imageshack.us/img217/6093/img0034hd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołego Alleluja! http://www.slonecznydwor.pl/imgk1_/informacje/wielkanoc2012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 06.04.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Agalind, dziękuję za zdjęcia. WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.05.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Klesia, chwal się co wymyśliłaś w łazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 21.05.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jakby się było czym pochwalić...Pojechaliśmy do sklepu kolejny raz oglądać płytki i wybrałam zupełnie inne, śmieszne, prawda?Pracujemy nad projektem, a wybraliśmy kolekcję amici z Paradyża. Pierwsza wersja jest baaaardzo bogata, bo i jasne płytki i ciemne, w poziomie i w pionie, do tego dekory... Teraz ją "odchudzamy". Mój warzywnik daje pierwsze plony, rzodkieweczki rosną, zielona cebulka, koperek też już wystaje z ziemi, mniam...Zdjęcia wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Swoich warzywek zazdroszczę bardzo i chyba tez sie skuszę na kilka zagonków. Z płytkami tak to już jest, ze po co innego się idzie a z czym innym wychodzi:) Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Rozumiem, że przeprowadziłaś się i dobrze ci w nowym miejscu, ale żeby tak porzucać znajomych na FM??? Oj, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 19.07.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 No właśnie, ostatni wpis w maju ale ja nie krytykuję, bo mam tak samo, po prostu brak czasu, urlopu i dużo obowiązków (w moim dzienniku też brak wpisów aktualnych, aż wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 26.07.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) Jestem już jestem, ciałem a nawet duchem. Forum przeglądam, ale jakoś czasu brakuje, żeby napisać. Niewiele się u nas zmieniło, ale idzie ku lepszemu. W niedługim czasie przyjadą schody, potem pora na ogrodzenie i elewację. Łazienka powstaje w bólach, na razie projektowych. Niestety wizualizacje ze sklepu nie spełniają moich oczekiwań a sama nie potrafię tego zrobić. Chciałabym zostawić tylko jedną ciemną ścianę - tą z lustrem, więc będzie prawie niewidoczny ten brąz, bo lustro będzie dużo większe i na pewno te paski wąskie wylecą. WIęcej grzechów nie pamiętam... Scianę z wc też chciałam zrobić jasną Edytowane 26 Lipca 2012 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 02.08.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dla mnie projekt łazienki bomba, choć faktycznie za dużo tych dekorów, więc nie dziwię się że chcesz ich trochę "wyrzucić". Czekamy cierpliwie na zdj. schodów, elewacji itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 07.08.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Elewacja ma być po 20.08, zobacyzmy na ile pan jest słowny Kilka zdjęć, najpierw mój miniwarzywnik Moje pierwsze pomidorki, dziennie zbieramy po 10 sztuk, mniam, mniam... I jeszcze takie Na kilku metrach kwadratowych można też mieć takie coś I fragment naszego "sadu" Nie samymi warzywami i owocami żyje człowiek, przyszedł czas na ogrodzenie naszych 640 metrów A w środku "robią się" schody... Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 21.08.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To co prawda mało budowlana zmiana... W naszym domu pojawił się nowy zwierzak, czteromiesięczna kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Klesia, ładne schody. Dębowe? Pokażesz je gotowe w pełnej krasie? Pomidorków zazdroszczę. Kurcze, może w przyszłym roku szarpnę się na jakiś mały warzywnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts