Klesia 06.07.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Netka55, czytasz w moich myślach, bo to drugie zdjęcie to właśnie vivida, jeżeli kolor, to chyba wybrałabym fiolety. Może stanieją, zanim będę musiała kupić płytki do górnej łazienki.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 06.07.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 widzisz! Problem rozwiązany! Teraz Ty mi się zrewanżuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 07.07.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Jak tylko będę umiała, to chętnie. Chociaż biorąc pod uwagę, że z moją wyobraźnią kiepsko, to jestem średnim doradcą. Mam kolejny problem, okazało się, że korytarz do garażu ma 98cm szerokości, bez tynków. Chciałam tam dać płytki arkesia, a one mają 45 cm albo 60 albo 30... Braknie mi jakichś 4-5 cm, położyć je w karo i obcinać rogi? Pięciocentmetrowy pasek przez środek? Fantastycznie...Znalazłam półkę na buty http://metalgate.strefa.pl/fotos/152.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 08.07.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) Znalazłam takie rozwiązanie korytarzowych problemów http://images33.fotosik.pl/35/a8d3d71fdd626aa3.jpg Tylko co jest na łączeniu? Edytowane 8 Lipca 2011 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 08.07.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Klesia obstawiam że korek. Nigdy tego na żywo nie widziałam ale czytałam tu na forum kiedyś-ktoś miał. A ławka taka królewska, Jakbym buty u Ciebie zdejmowała to czułabym się jak w SPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 14.07.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Na budowie małe zmiany. W poniedziałek ma być prąd. Schowek jako centrum dowodzenia Kabelek w pokoikach... A dzisiaj Panowie zamontowali nam drzwi, zdjęliśmy też folię z okien. Za dwa tygodnie tynki, potem co, wylewki i ...przerwa na suszenie, czytaj ogrodzenie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 16.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Poszłaś jak burza!Widzę że udało Ci się zgrać kolorystycznie okna z drzwiami i te małe okienka nie wyglądają tak zle.I jakiej firmy kupiłaś drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 18.07.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Drzwi z serii "pójdźmy na kompromis" (zaczynam się z tą serią zaprzyjaźniać, hihi), firma DELTA, z szybkami weneckimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 18.07.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 No niezła seria tych drzwi ale czasem tak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 19.07.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Wyglądają całkiem fajnie, zobaczymy jak się wszystko zgra z bramą garażową. Projekt dolnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.07.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Widzę że wielkością Twoja łazieneczka przypomina moją.Moje się już robią.A kolorek tych płytek jaki?-chyba szary,zgadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.07.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 To jest dolna łazienka? jakie ona ma wymiary? u mnie też jest w projekcie prysznic upchnięty w dolnej i tak się zastanawiam, czy to się da zrobić. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia gotowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 20.07.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Łazienka (łazieneczka) ma 2mx2m, prysznic teoretycznie się mieści, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Płytki są szare, niestety to zdjęcie zrobione ze skanu, więc trochę inaczej widać.msdracula-zdjęcia gotowej łazienki to pewnie okolice października...ulciam, idę do CIebie pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 21.07.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Co do łazienki to ładnie będzie, szkoda że projekt nie jest w kolorze.ALe obie wiemy jakie będą płytki a to najważniejsze. Może w ramach zdrowej rywalizacji zrobimy wyścig: kto pierwszy położy płytki w łazience bo ja też na październik planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 22.07.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) Netka, przyjmuję wyzwanie. Zobaczymy, jak się to wszystko poukłada. U nas od poniedziałku wchodzą tynkarze, zdecydowaliśmy się na tynki gipsowe, a tylko w niektórych pomieszczeniach (łazienki, kotłownia) cementowo - wapienne. Próbuję się zorientować w drzwiach wewnętrznych, znalazłam takie - classen malaga, np. do wiatrołapu http://multizakupy.pl/images/malaga_44.jpg albo takie, wymagające pracy własnejhttp://remontuj365.cba.pl/sello/1A1A8177-7AAF-46E8-BD79-EB4C87082DD4.JPEG Edytowane 22 Lipca 2011 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 29.07.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 I na jakie drzwi się zdecydowałaś -ja wybrałam firmy vasco doors model braga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 29.07.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Decyzja jeszcze nia zapadła. Widziałam te drzwi vasco, czytałaś opinie na ich temat? U nas dzisiaj kończą tynkowanie, postaram się zrobić zdjęcia. Domek wygląda zupełnie inaczej, dziwne wrażenie, jedne pomieszczenia wydają się większe, inne mniejsze - pewnie zależy to od światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 29.07.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Opinii zbyt dużo nie znalazłam ,ale zdecydowałam się na nie ze względu na cenę no i podobały mi się Dawaj zdjęcia,a jak myślisz wyrobicie się do jesieni z przeprowadzką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 29.07.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 A powiedz mi czy będziecie od razu ocieplać dom przed zimą -bo my nie wiemy co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 29.07.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ulciam, lejesz miód na moje serce... Chcemy się przeprowadzić przed świętami, boję się czy zdążymy, a Ty mnie pytasz o jesień. Domu nie ocieplamy w tym roku, ma sobie przeschnąć przez zimę i dopiero na wiosnę ocieplenie i podbitka. Nasze tynki- kominek a z tyłu kuchnia Klatka schodowa A tu już zaczęliśmy układać styropian pod wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts