agalind 09.08.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) O takich rzeczach to ja przestałam marzyć gdy koparka wjechała na działkę i zaczął się przeciag w moim portfelu:) My prądu nie popchniemy niestety do wiosny:bash: Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 09.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 My nie mamy też wody, prąd po znajomości dało się załatwić w tydzień, wodę pociągną też po tzw znajomości i zamiast 7tys zapłacimy2tys, jednak czas "znajomości" nie przeminął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 12.08.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Przeciąg w portfelu powiadasz? U nas już wichura szaleje i wszystko wydmuchuje...Wylewki zrobione, palisada rozpoczęta, kuchnia prawie zamówiona, płytki do kotłowni zakupione (cena atrakcyjna, wygląd też, hihi), to znak, że możemy jechać na urlop. Założenie jest jedno, nie rozmawiamy o budowie, ale jakoś w to sama nie wierzę... PS W OBI jest w promocji zlewozmywak deante - teta za 599, brać czy nie brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Klesiu jedź na urlop, wypocznij a potem ze zdwojoną siłą przeprowadzka:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 12.08.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Klesia zależy czy ten zlewozmywak 1 czy 2 komorowy. Najtańsze: http://allegro.pl/zlewozmywak-granitowy-teta-deante-1k-z1-2-oc-hit-i1765086460.html http://allegro.pl/zlewozmywak-granitowy-teta-deante-zuw-7203-hit-i1748479499.html Możesz poszukać też w sklepach internetowych pozdrowienia i miłego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 12.08.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Od słowa do czynu, mąż wracając z pracy kupił ten zlewozmywak http://www.zlewozmywaki24.pl/galerie/t/teta-zuw-2203-grafitowy_1938.jpg A to mam nadzieję ostateczny pomysł na moją kuchnię:: góra będzie biała (bez szybek), dół - czarny dąb (w zależności od światła wydaje się być czarny lub czarnoszary), blat jasnoszary. Pomiędzy szafkami niestety bez grafiki, myślałam o białych gładkich płytkach (25x50), odstęp ma być 55 cm, więc wyszłyby dwie płytki, a pomiędzy nimi chciałabym dać pasek z mozaiki - albo cały czarny albo czarno-szary. http://www.twoje-lazienki.pl/images/mozaika%20palette/thumbnails/Palette%20czarna%20mozaika%2030x30.jpg.thumb_200x200.jpg http://www.twoje-lazienki.pl/images/mozaika%20palette/thumbnails/Palette%20szara%20mozaika%2030x30.jpg.thumb_200x200.jpg i dwie lampy nad barek http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/73/3c/688004f881344c8a62f209122c7f-43346310_d.jpg Wizja jest, jedyne co, czego mi w niej brakuje to płytki podłogowe - najlepiej wyglądałyby białe, ale masochistką nie jestem. Propozycje mile widziane. Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) To ja jestem chyba masochistką,bo mam białe kafle w kuchni Według mnie będzie super z tymi płytkami ,tylko czy ta mozaika dobrze się myje jak Ci się zachlapie np. jakimś tłuszczem? Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Klesia, mam pytanie czy pamiętasz ile płaciliście za ocieplanei domu z zewnatrz i ocieplanie dachu (wełną)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 13.08.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Klesia popielate płytki na podłogę będą najlepsze, nie będzie widać brudu i będą pasować do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Popieram Netkę. Też wybrałabym szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 14.08.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam!Popieram poprzedniczki - popielaty.A przy okazji poprawiam bład kolor na płot to sosna oregońska. Teraz to juz na pewno!!Zlew czadowy a z promocji to tylko korzystać, ja kupiłam tez tej firmy i tez z promocyji już lata świetlne temu. Leży jeść nie woła a kaski trochę przyoszczędzono.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 15.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 To ja sie dopisze do zwolenniczek-właścicielek zlewozmywaków Deante, mój też leży od pół roku i jeść nie woła! Kuchnia kosmos-fajna, nowoczesna. Nie zrobiłabym u siebie ale podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 18.08.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Hejka- fajny ten zlewozmywak. Można wiedzieć ile kosztuje? Ja kupiłam zwykły...ale już wiem, że mi się nie podoba... Może go oddam... Na szczęście w LM można bez ograniczeń... Próbuje ciąć wydatki, ale kiepsko mi to wychodzi na tym etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 20.08.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 I już po wczasach... Krótko, ale fajnie. Ulciam - mam nadzieję że się nie obraziłaś. I jak tam białe płytki?Agalind - nie mamy jeszcze ocieplenia.Netka - pisałam już u Ciebie, wypowiedz się coś więcej SIOSTRO w sprawie mojej kuchni.Lili, Agalind, Netka - dzięki za odzew w sprawie płytek, teraz tylko musze znaleźć odpowiedni odcień szarości. Na wczasach mieliśmy nie rozmawiać o budowie, ale wiecie jak to jest... Samo się rzuca w oczy, umywalka z Koła, brodzik z sanplastu, kabina 90x90 (hmmm... mieścimy się...). No i nabrałam wątpliwości, co do płytek w górnej łazience - dobrze sie czułam w beżach, takie domowe SPA...Zachwycaliśmy się też ogrodami w Dobrzycy, może potem wrzucę jakieś fotki - pomarzyć można, bo na mojej działce to nie poszaleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 20.08.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Wypoczęta po wczasach? Ja chyba Cię jednak przegoniłam siostro bo posadzki już mamy A do poszukiwań tych płytek w szarym kolorze się przyłączam bo potrzebuję do łazienki. Najlepiej w formacie 30x60 i za 50zł W Leroyu są 30x30 za 40zł fajny odcień szarego ale maja takie sinozielone kreski i jak dla mnie wygląda jakby się coś rozlało. Informuj mnie jak coś znajdziesz. No i zapraszam do mojego ogrodu na szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 20.08.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Wypoczęta, wypoczęta... Szare płytki jak rozumiem na podłogę? No to szukamy... Ja nie kupiłam jeszcze do łazienki płytek na podłogę, bo do tej mojej ceramiki końskie są płytki dalia, ale nie rzucają na kolana. Czyli potrzebuje i do kuchni i do łazienki. A tak a`propos, za ile kupiłaś woodentica? I jak z jego jakością? Wspomniany ogród w Dobrzycy I zdjęcie na długie zimowe wieczory... Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 20.08.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Tak, tak na podłogę. Do moich łazienkowych są białe z tej serii ale ja samobójczynią nie jestem Woodentica kupiłam za 57zł w 2gat. O jakości powiem XCI więcej jak będziemy kłaść bo teraz wyjęliśmy 4 szt z różnych paczek i były bez zarzutu. Mogą być ułupane narożniki.Tak mówił sprzedawca. Muszę w poniedz jechac do glazury za grosze, pan jest bardzo kompetentny, napewno znajdzie jakieś szare podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 20.08.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ps. Bosko w tym ogrodzie! A u mnie można by spróbować-po dobrej ulewie staw jest jak się patrzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 21.08.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Dzisiaj w końcu zdjęcia z budowy Salooon Sypialnia No i nasza pomocnica podlewająca palisadę, może kiedyś wyrośnie z tego taras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 23.08.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 A czemu miałabym się obrazić?-spoko a podłoga na razie fatalnie a to zasługa mojego psa,ponieważ ciężko go utrzymać w domu a w około jest piach i glina,więc wszystko przynosi na łapach:bashAle macie wysoką ściankę kolankową-ile ma cm.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts