netka55 15.10.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Klesia gdzieś Ty przepadła? Jak postępy u was? Ładne masz płytki w wiatrołapie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 16.10.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Nie przepadłam, zaglądam, ale jakoś tak... jadę na rezerwie po prostu. Inni przy wykończeniówce dostają przysłowiowego kopa, ja zwolniłam. Dziwne uczucie, bo jakoś przestało mi się spieszyć do przeprowadzki. Jeśłi chodzi o zmiany u nas, to mamy już parapety na dole woodentic "się kładzie" rękami teścia, zdjęć brak (przykrywamy go, coby nie niszczyć buciorami). Tuje znalazły swoje miejsce Dobrych znaków nam trzeba, np. takich i takich Pojawiła się też oczyszczalnia, miejmy nadzieję, że niedługo będzie i woda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 16.10.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Witam! Nie martw się ja też jestem na zwolnionym biegu i prace też jakby nie posuwały się do przodu ostatnio. Może dlatego,że to już nie takie spektakularne efekty, a może dlatego,że zajęta jestem bardziej pracą niż wykończeniówką.Muszę przy okazji pochwalić Twój parapet, bo bardzo mi sie podoba. Podobnie jak Ty mam też problem zakupowy, bo nic mi się nie podoba, albo podoba mi się to na co mnie nie stać { bardzo nie stać}. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 16.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Klesia tak się tylko wydaje ze nic nie idzie do przodu.....ja mam nieodparte wrażenie że wszyscy jakoś na złość wolno pracują . ......"Podobnie jak Ty mam też problem zakupowy, bo nic mi się nie podoba, albo podoba mi się to na co mnie nie stać { bardzo nie stać}" ŚWIETNIE TO UJĘTE!!! Mam ten sam problem a wenge dają już do wszystkiego jakby o innych kolorach zapomnieli . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 22.10.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Wszyscy za wolno pracują, ja za wolno wybieram, przebieram... A poważnie to pomalowałąm dzisiaj spiżarkę (jakieś 3m2 powierzchni) i wszystko mnie boli... Malarzem to ja raczej nie zostanę...Kupiłam lampkę nad zlew http://www.oswietlenie.predom.pl/imagemagic.php?img=images/_produkty/salon/now/sufitowe/563303110.jpg&w=220&h=220&page=prod_infoReszta lamp kiedyś, bo decyzji nie umiem podjąć.Oglądałam karnisze i stwierdzam, że powariowali - kawałek rurki i żabki i prawie 200zł...WYKOŃCZENIÓWKA WYKAŃCZA! Wiem, wiem... wszyscy to mówili, tylko jakoś to do mnie nie docierało. Kicia zniknęła... myślałam, że się znajdzie, ale nie ma jej już od czterech dni...Smutno, bo przyzwyczailiśmy się do niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 22.10.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Hej. Przyszłam do Ciebie ponarzekać. U mnie też powoli, też jestem wymęczona. Wczoraj spędziłam prawie cały dzień na budowie, nie mogłam malowac bo musiałam najpierw zrobić sobie miejsce żeby przejść i się nie przewrócić I tak mi zeszło na porządkach 3 godziny. Piękny ten Twój parapet. Ile kosztował i jaki długi? O tej lampie myślałam do łazienki ale stwierdziłam że chcę mieć jakieś rozproszone światło i kupiłam plafon wytrwałości...pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 23.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Mamy takie same parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 23.10.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) Netka55, narzekaj, narzekaj. Przynajmniej wiem, że nie tylko u mnie taki podły nastrój. Parapet ma 1,8 i kosztował 105zł.Ulciam cieszę się, że wróciłaś! Nie znikaj już na tak długo! Będą jeszcze zdjęcia!Po długich rozmyślaniach, oglądaniu zakupiliśmy wyłączniki firmy ospel, model gazela - jeden dylemat z głowyhttp://e-promedia.com/photo/upload/s_J0541.jpg Sprawa lamp spędza mi sen z powiek, ostatnio znalazłam takie, ale żeby je obejrzeć, musiałabym się wybrać do Częstochowy. Co o tym sądzicie?http://www.lights.com.pl/images/thumbnail/81/5681.jpg Do tego np. nad stół dwie takiehttp://www.lights.com.pl/images/thumbnail/19/5719.jpg a nad barek kuchenny http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/52/38/63/1852386391 Edytowane 23 Października 2011 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 23.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ta nad barek będzie Ci pasować, fajne.Kule niezłe o ile nie kosztują majątku? Ale ta nad stół nie da Ci światła na stół tylko rozproszone więc przemyśl to jeszcze. W Leroyu są podobne kule na dole otwarte za 289złhttp://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/a0/ee/967e3cafbaad9f761816cfc75d37-43870610_d.jpgMi się podobały ale mojej drugiej połowie nie.Wyłączniki super ale pewnie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 23.10.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Oj Netka, Netka... Te lampy, które pokazałaś są z tej samej firmy co moje u góry- z aldexu, widziałam je w LM i dlatego zaczęłam szukać... Dzięki za radę, nie pomyślałam o "otwartych" lampach nad stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.10.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Klesia -postaram się częściej zaglądać Te lampy co netka pokazała są super ,ale cena cho.cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 24.10.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Na początku się przywitam Mnie się podoba pierwsza lampa z kilkoma kloszami. Skąd ona jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 24.10.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 bocian 86, to firma Aldex, lampy romance. Witaj w moich skromnych progach!Ulciam trzymam za słowo, czekam też na fotki u Ciebie.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 01.11.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Mój dziennik powoli zamienia się w tygodnik, ale to chyba normalne... Ustaliliśmy termin przeprowadzki, 17 grudnia, zostało 47 dni. Czy zdążymy? Na pewno będzie kuchnia i łazienka, w ostateczności zamieszkamy w salonie, chociaż mąż-optymista mówi, że damy radę. Na poddaszu mąż z teściem ułożyli pierwszą warstwę ocieplenia Ja zajęłam się malowaniem barku, wersja nr 1, która wytrzymała jakieś dwa tygodnie W końcu kobieta zmienną jest, prawda? Chodziłam wokół tego barku, robiłam różne próby kolorystyczne, ciągle coś było nie tak, aż w końcu... Na dzień dzisiejszy to wersja ostateczna, teraz będzie mniej czasu, ale kto wie... Schowek pod schodami, "na gotowo", wykorzystaliśmy tam resztki woodentica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Klesia pokaż jakieś zdjęcia pomieszczeń, bo jeśli reszta wygląda jak schowek to praktycznie już kończycie:) Trzymam kciuki za termin przeprowadzki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Klesia - schowek pod schodami macie otwarty? Woodentic wyszedł Wam bardzo ładnie, chyba jesteś z niego zadowolona?! Wasza przeprowadzka juz tak blisko - Święta w nowym domu - o tym marzy każda Kobieta Budująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 01.11.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Agalind, a jak myślisz dlaczego pokazałam tylko schowek? Pomieszczenia na górze mają tylko warstwę wełny, na razie nic więcej tam się nie dzieje. Kuchnia jak widać, czeka na kolory i meble. Mogłabym pokazać jeszcze spiżarkę, to może jutro zrobię zdjęcie. W łazience bałagan, kabina nie skończona, ale wieszaczek na papier już jest;)Ewanz, schowek jest otwarty, bo jeszcze nie dowieźli drzwi. Woodentic wygląda super, mam nadzieję, że w umytym i wyfugowanym salonie też się będzie pięknie prezentował.W domku jest ciepło, działamy na kilku frontach, dlatego też panuje wieczny bałagan i ciężko coś takiego obfotografować. CHyba pora na mycie okien, bo świata trochę nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Chociaż okien myć nie lubię to juz się nie mogę doczekać kiedy to będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Klesia kiedy meble do kuchni przyjadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A murek czym wymaziowany, bo na zdjeciu jakby struktura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts