eLTeeS 11.03.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Klesia, jak mnie dawno nie było na fm, a Ty tak szalejesz Projekt kuchni fajny. To co mogę doradzić to zabudujcie robie tą ladę, w sensie, żeby nie miała ścianę I zaraz nad nią postawiłabym albo powiesiłabym taką szafkę z roletą coś a'la barowa Bardzo chcieliśmy taką u siebie, ale nie dało rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.03.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Klesiu- przymrozków już nie ma (i mam nadzieję że nie będzie:lol:) to i ruszycie z budową w przyszłym tygodniu -będzie dobrze:yes: Myślę że my też pod koniec tygodnia osiągniemy stan0 ,na który czekam od jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 12.03.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 eLTeeSgdzie Ty byłaś, jak Cię nie było??? Tyle czasu.... Możesz mi wrzucić jakieś zdjęcie szafki, o której myślisz? Wrzucę tu wypowiedź Elfir\na temat projektu mojej kuchni, może ktoś coś jeszcze podpowie? spiżarka przy kominie kominka i tak nie będzie spiżarnią Obejrzałam sobie plany twojego mieszkania i na twoim miejscu zastanowiłabym się czy nie przenieść kuchni w miejsce jadalni. Ale jakby miało zostać po staremu, chyba bym zlikwidowała spiżarkę, jako przeszkadzająca w aranżacji kuchni (i w ogóle ta spiżarka to maleństwo, co tam wejdzie?), kuchenkę przeniosła na ścianę z holem a od strony widocznej z salonu umieściłabym wysoką zabudowę. http://img12.imageshack.us/img12/921/kuchniaplan.jpg ulciamMam nadzieję, że u nas stan zero będzie pod koniec marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 13.03.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ...chyba pod koniec tygodnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 13.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Wpadłam z rewizytą! Co mogę powiedzieć...no, zastanówmy się?!To co większość,że fajny macie projekt. Na pewno będziecie zadowoleni.Z garażem trochę gorzej, jeśli mam być na dwa autka. ale skuter plus autko jak najbardziej.130 metrów użytkowych moim zdaniem jest w sam raz i do utrzymania i do ogarnięcia.Zapisuję się do stałych podglądaczy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 14.03.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) Sprawę garażu przemilczę, bo to dość drażliwy temat, nie da się z tym nic zrobić.Chciałam się pochwalić pierwszymi "poważnymi" zakupami, moja wypatrzona już jakiś czas temu bateria do dolnej łazienkihttp://www.bisk.pl/images/cache/00196_145x110_3.jpg Oczywiście w komplecie do niej mam baterię natryskową i zestaw prysznicowy. A do tych geometrycznych kształtów chciałabym np. coś takiego (bez tego postumentu oczywiście)http://www.mizar.pl/img/towary/7115_11590.jpgNauczyłam się sama wstawiać obrazki, wiem, wiem - żadne osiągnięcie, ale mnie cieszy. Edytowane 14 Marca 2011 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.03.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Super zakupy-ta bateria pasuje do tej umywaleczki .A jakiej to firmy? PS.a jak wstawiasz te zdjęcia, że nie widać adresu tylko od razu zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 14.03.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Bateria firmy BISK, seria nord, stal szczotkowana, umywalka z cersanitu.A co do zdjęć, to klikam na obrazek, prawym klawiszem- właściwości i tam mam adres URL, kopiuję go, wklejam do wiadomości, z przodu daję a z tyłu . Nie wiem, jak inaczej to można robić, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.03.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ...już wiem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 14.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Klesia my to chyba jakieś nie odnalezione siostry jesteśmy hahaha najpierw sypialnia w tych samych kolorach, teraz umywalka. Ja tez mam upatrzoną tę umywalkę i jeszcze kilka innych: Cersanit Iryda, Cersanit Olimpia (nie wiem która to Twoja) i Koło Varius. a bateria super ale już nie dla mnie bo muszę głowę włożyć pod kran pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 16.03.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Cześć Klesia, Mój M też się uparł na garaż dwustanowiskowy - powiedział "albo taki, albo żaden" Oglądam sobie Twój domek i podoba mi się - podobają mi się takie normalne, proste domki.. Ciekawi mnie jaki duży macie salon? My też z balkonu rezygnujemy. Będę do Ciebie zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 19.03.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 ellik salon ma 36m, ale jak patrzę na fundamenty to jakoś tego nie widzę.Pogoda do kitu, od wczoraj mamy znowu zimę, no i niestety znowu nie wylaliśmy betonu. Wszystko już zagęszczone, rury też już włożone. Może ten tydzień będzie łaskawszy, murarze wchodzą pod koniec marca. Przynajmniej takie są założenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 20.03.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Hej, hej... Kuchnia super, bardzo mi się podoba... Baterię też mam upatrzoną z tej firmy co Ty... Boska jest... Co do murarzy, to na pewno wejdą i szybko się uwiną....Wiosna się zaczyna - (odśnieżałam wczoraj samochód przez 20 minut.... ale mimo to jestem optymistycznie nastawiona) Teraz już będzie ok. POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 21.03.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 klesia, w tym tygodniu pogoda ma być już super - wiosna przychodzi! A co do salonu to fajny, taki duży Fundamenty zawsze jakoś tak wydają się mniejsze, z tego co ludziska mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Prawdę ludziska mówią Fundamenty wydają się małe, ale salony już nie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.03.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A co tam u Was słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 24.03.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Byłam w końcu na budowie, zrobiłam zdjęcia. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, w sobotę będzie stan zero, a na początku kwietnia stawiamy ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 25.03.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 No to powodzenia! duży Twój dom w porównaniu do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 27.03.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Super widok-gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 28.03.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Zdjęcia z soboty, długo wyczekiwany stan zero. A teraz czekamy na murarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts