Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chcieć znaczy móc? Nasze budowanie

Recommended Posts

Klesia, jak mnie dawno nie było na fm, a Ty tak szalejesz :D Projekt kuchni fajny. To co mogę doradzić to zabudujcie robie tą ladę, w sensie, żeby nie miała ścianę :p I zaraz nad nią postawiłabym albo powiesiłabym taką szafkę z roletą coś a'la barowa :) Bardzo chcieliśmy taką u siebie, ale nie dało rady :(

• Odpowiedzi 398
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eLTeeSgdzie Ty byłaś, jak Cię nie było??? Tyle czasu.... Możesz mi wrzucić jakieś zdjęcie szafki, o której myślisz?

Wrzucę tu wypowiedź Elfir\na temat projektu mojej kuchni, może ktoś coś jeszcze podpowie?

spiżarka przy kominie kominka i tak nie będzie spiżarnią :)

Obejrzałam sobie plany twojego mieszkania i na twoim miejscu zastanowiłabym się czy nie przenieść kuchni w miejsce jadalni.

Ale jakby miało zostać po staremu, chyba bym zlikwidowała spiżarkę, jako przeszkadzająca w aranżacji kuchni (i w ogóle ta spiżarka to maleństwo, co tam wejdzie?), kuchenkę przeniosła na ścianę z holem a od strony widocznej z salonu umieściłabym wysoką zabudowę.

http://img12.imageshack.us/img12/921/kuchniaplan.jpg

ulciamMam nadzieję, że u nas stan zero będzie pod koniec marca.

Wpadłam z rewizytą!

Co mogę powiedzieć...no, zastanówmy się?!

To co większość,że fajny macie projekt. Na pewno będziecie zadowoleni.

Z garażem trochę gorzej, jeśli mam być na dwa autka. ale skuter plus autko jak najbardziej.

130 metrów użytkowych moim zdaniem jest w sam raz i do utrzymania i do ogarnięcia.

Zapisuję się do stałych podglądaczy.

Pozdrawiam

Sprawę garażu przemilczę, bo to dość drażliwy temat, nie da się z tym nic zrobić.

Chciałam się pochwalić pierwszymi "poważnymi" zakupami, moja wypatrzona już jakiś czas temu bateria do dolnej łazienki

http://www.bisk.pl/images/cache/00196_145x110_3.jpg

Oczywiście w komplecie do niej mam baterię natryskową i zestaw prysznicowy.

A do tych geometrycznych kształtów chciałabym np. coś takiego (bez tego postumentu oczywiście)

http://www.mizar.pl/img/towary/7115_11590.jpg

Nauczyłam się sama wstawiać obrazki, wiem, wiem - żadne osiągnięcie, ale mnie cieszy.

Edytowane przez Klesia

Klesia my to chyba jakieś nie odnalezione siostry jesteśmy :D hahaha najpierw sypialnia w tych samych kolorach, teraz umywalka. Ja tez mam upatrzoną tę umywalkę i jeszcze kilka innych:

Cersanit Iryda, Cersanit Olimpia (nie wiem która to Twoja) i Koło Varius.

a bateria super ale już nie dla mnie bo muszę głowę włożyć pod kran ;)

pozdrowienia

Cześć Klesia, :) Mój M też się uparł na garaż dwustanowiskowy - powiedział "albo taki, albo żaden" :p Oglądam sobie Twój domek i podoba mi się - podobają mi się takie normalne, proste domki.. Ciekawi mnie jaki duży macie salon?

My też z balkonu rezygnujemy.

Będę do Ciebie zaglądać. :)

ellik salon ma 36m, ale jak patrzę na fundamenty to jakoś tego nie widzę.

Pogoda do kitu, od wczoraj mamy znowu zimę, no i niestety znowu nie wylaliśmy betonu. Wszystko już zagęszczone, rury też już włożone. Może ten tydzień będzie łaskawszy, murarze wchodzą pod koniec marca. Przynajmniej takie są założenia

Hej, hej...

Kuchnia super, bardzo mi się podoba... Baterię też mam upatrzoną z tej firmy co Ty... Boska jest... Co do murarzy, to na pewno wejdą i szybko się uwiną....Wiosna się zaczyna - (odśnieżałam wczoraj samochód przez 20 minut.... ale mimo to jestem optymistycznie nastawiona) Teraz już będzie ok.

POZDROWIONKA