eLTeeS 28.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Klesia, piękny stan zero Teraz mury będą się piąć ku górze ! Oby do początku kwietnia i wkońcu wasze marzenia będą rosły w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 28.03.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 O takich schodach wejściowych myślę (chodzi o kształt, nie o materiał) http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjA9QzrFj3NuIln0wt81t0Hsbf9uosby0rdN2J_O5V9FdTqXdSzejście z tarasu też by tak wyglądało (schody z przodu i tyłu) a na całej długości tarasu miniogródek ziołowy... Nie umiem tego narysować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 01.04.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A Wy kiedy startujecie z murami,a jak tam sprzedaż mieszkanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 02.04.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Aż boję się o tym głośno mówić i pisać... W poniedziałek wchodzą murarze a w przyszły weekend podpisujemy umowę przedwstępną. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 03.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Klesia ja już trzymam i czekam z niecierpliwością na foty murów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 03.04.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 ...ja też trzymam -będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 03.04.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dzisiaj oczywiście znowu byliśmy na działce, oto dowód: osławiony garaż i trzydziestosekundowy pobyt psa na naszej działce, bo resztę czasu spędziła "w terenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 05.04.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Od dawna na to czekałam, a więc: niech się mury pną do góry... Nie bez problemów, ale wystartowaliśmy. I fotka z dzisiaj, wszystko na to wskazuje, że zmienimy dostawcę materiałów - no cóż, niesłownym firmom mówimy zdecydowane NIE! Folia pojawia się i znika, bo niestety pogoda w kratkę. Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 06.04.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witaj Klesiu! bez problemów to chyba w dzisiejszych czasach się nie da.U mnie też ciągle coś brakuje i auta muszą dowozić, a po deszczach na działkę już nie wjedzie i z drogi musi podawać hdsem-a co się na psioczy przy tym to już masakra.Dzisiaj przy dostawie musiałam odejść stamtąd bo dostał by już działkę ode mnie-ja jestem cierpliwa ale do czasu. Dużo cierpliwości i powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 07.04.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No właśnie - bez problemów się nie da, trzeba się z nimi oswoić i zmierzyć. Najważniejsze, że prace trwają, chociaż kwiecień-plecień próbuje nam przeszkodzić. Ściana garażu Widok z garażu na drzwi wejściowe Widok z tyłu działki - po prawej okno w jadalni, po lewej w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Klesia - dzięki za wsparcie sama wiesz, jakie to ważne w ciężkich chwilach ( a te chwile zdarzają się w czasie budowania dosyć często) No i wyobraź sobie - dzisiaj wielki dzień - co tam ogrodzenie - nasz wniosek o kredyt został pozytywnie zaopiniowany! Pewnie wiesz, jak się cieszę, przed nami nowy etap, pewnie nie raz przyjdzie mi jeszcze zapłakać na forum, ale ważne, że możemy zaczynać!!! Buziaki dla wszystkich Bab Budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 07.04.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No to super! Gratuluję! Kolejny krok za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 12.04.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mury pną się do góry, w środku pojawiają się ściany nośne. Zupełnie nie widzę, gdzie ten salon co ma 36 metrów... Przed świętami ma być zalany strop nad garażem. I fotka z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 13.04.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Gratuluję postępów na budowie,choć pogoda nas nie rozpieszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 14.04.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Piękne białe ściany! Już nie moge się doczekać takich u mnie od jutra piękna pogoda więc budujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 14.04.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzisiaj przerwa na budowie, od rana leje. Mam nadzieję netka, że Twoje prognozy się sprawdzą i jutro już panowie wrócą na naszą działkę.ulciamumowa przedwstępna spisana, termin u notariusza będziemy załatwiać pod koniec roku. Coś z tym grudniem jest w naszej mieszkaniowej historii, najpierw w 2002 wprowadzaliśmy się do obecnego prawie-już-nienaszego mieszkania, pod koniec 2008 finalizowaliśmy zakup działki a teraz... mam nadzieję, ze przeprowadzka do domu. W najgorszym razie na przysłowiowe betony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 14.04.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No fajnie że już problem mieszkania z głowy ale co Ty mówisz na betony?! Przecież już niewiele zostało Klesia u nas słońce w twarz pali mogą murarze do nas wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.04.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Czyli szczęśliwy miesiąc to grudzień.Super ,że sprawa z mieszkaniem się udała a najważniejsze ,że uda się mieszkać w mieszkaniu do momentu przeprowadzki i nie trzeba wynajmować mieszkania-trochę grosza zaoszczędzone:).A tak w ogóle to jakie betony?gdzie tam grudzień? -spokojnie się wyrobicie i to do pazdziernika z panelami na podłodze:)U mnie to na pewno będą betony(mam nadzieję że już będą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 18.04.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) I najnowsze fotki Elewacja zachodnia, czyli widok od strony drogi. Małe okienka naprawdę są małe Po prawej okno w jadalni, po lewej salooon Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez Klesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 18.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ale tempo! Ściany już stoją! Pięknie! oby tak dalej, bez żadnych potknięć i kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts