ulciam 25.05.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ładna kuchnia no i więzba na dachu-super!W jakich kolorach będzie ta kuchnia-tak jak na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 25.05.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Wiecha jest stałym elementem dekoracyjnym, chociaż nie świętujemy codziennie...Kuchnia: ściana z oknem 3,47; ta krótka z lodówką 1,68 (można ją troszkę powiększyć kosztem spiżarki); naprzeciwko 3,25Netka proponowała przesunięcie zlewu w lewo, żeby był blacik przy lodówce, ale łapię się na tym, że przesuwam wszystko, byle było symetrycznie (czy to choroba?).ulciam, takie są plany kolorystyczne, a co? chętnie wysłucham opinii, nie chciałabym, żeby wyszedł koszmarek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 25.05.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 jak dla mnie to kolorystyka świetna.Będziesz miała ładną dużą kuchnię.Ja mogę tylko pomarzyć o takiej ilości szafek - o takiej pięknej zabudowie.Moja kuchnia jest wąska a długa 2,8x4,5m -po prostu niezbyt ustawna.Można by było zrobić zabudowę w C,U jak kto woli;), ale cena byłaby nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 25.05.2011 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ulciam ja piszę u Ciebie a Ty u mnie, hihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 25.05.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 noooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 25.05.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 a Wy kiedy zamierzacie-musicie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 25.05.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Do końca stycznia mamy podpisać umowę sprzedaży mieszkania, ale ja bym chciała jeszcze przed świętami, czyli w tym roku. Jak to mówią, pomarzyć zawsze można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 25.05.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ...tak i marzenia nie kosztują ,ale według mnie to termin Waszej przeprowadzki jest jak najbardziej realny.To tylko my jesteśmy szaleńcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 25.05.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 a powiedz mi jakie płytki planujesz dać do kuchni tzn.jakie kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 25.05.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ulciam Myślałam o jasnym beżu albo o delikatnych szarościach. Na razie tego nie widzę. Która wersja bardziej Ci się podoba? Coś byś zmieniła??Wzięłam przykład z Ciebie i posadziłam tuje w doniczkach, trzymaj kciuki za debiut ogrodniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.05.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Całkiem spora ta kuchnia! Planujesz fronty matowe czy na wysoki połysk? Jaki blat? A co do symetrii to mam tak samo. Zresztą mój ślubny też. Edytowane 27 Maja 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 27.05.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Tujki powinny się przyjąć ,tylko nie stawiaj ich na słońcu!-a ile ich masz i kupiłaś u tej samej osoby?Jedne i drugie płytki pasują do bieli ,ja postawiłam na szarość tylko nie wiem co na podłogę mam dać tzn.same białe czy dodać ten popiel.Panele do salonu mam ciemne i chyba zrobię podłogę białą-jak myślisz?A jaki kolor ścian planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 27.05.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Hej!Zaglądam, podglądam a tu Taaakie zmiany i plany.W takim tempie przeprowadzka na święta może być jak najbardziej realna.Zwłaszcza, że dach juz u Was tuz tuż, więc potem pogoda nie bedzie grać znaczącej roli, jak dotychczas. My zaś przy Was -strusie pędziwiatry wypadamy jak ociężałe żółwie bo też chyba na święta się będziemy wprowadzać, a budujemy się już calutki rok.Jestem aktualnie na etapie planowania kuchni, więc zrozumiałe,że Twoją uważnie przelukałam. I wybieram wariant 1 z ewentualną wyspą z wersji2 tylko lekko krótszą. ogólnie bardzo przejżysta i fajnie rozplanowana. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 27.05.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Cieszę się, że tu zaglądacie i doradzacie. Co do mojego deniutu ogrodniczego, to kupiłam od tego samego sprzedawcy, jak na moje niefachowe oko to całkiem fajnie wyglądają te sadzonki, większość trzymam na balkonie ( w cieniu). Czy można je przewieźć do garażu (oczywiście jak juz będzie brama)??Ulciam czekam na Twoją kuchnię, bo póki co nie potrafę podjąć decyzji co do kolorów, ja w salonie chcę mieć woodentic ochrę, czyli nie za ciemny kolor. Ale będę podglądać i nie obiecuję, że nie odgapię od Ciebie... Nie masz możliwości obejrzenia szafek kuchennych i przyłożenia do nich tych płytek podłogowych? Ja bym raczej nie mieszała na podłodze dwóch kolorów, zwłaszcza że pisałaś że to mała kuchnia. Ale zrobisz oczywiście jak chcesz. Agalind, nie wiem jeszcze jakie fronty, wszystko będzie zależało od ceny. Lili07 dzięki, też już do tego doszłam, że ten barek ciut za długi. I mnie też się bardziej podoba wersja pierwsza, tyle że wtedy nie wiem, czy zostawić ten okap podszafkowy? No i zamiast tej szafki z roletą zrobiłabym blat i szafki u góry, chociaż nie wiem, czy tyle ich potrzeba. Wtedy nie miałabym takiej fajnej szafki cargo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 31.05.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nie chowaj do garażu bo je zniszczysz-one potrzebują światła!:yes:Ustaw doniczki w cieniu i to wystarczy.Sąsiadka, której dałam kilka sadzonek posadziła je w szklarni i prawie jest po nich. Nie mam możliwości obejrzenia mebli w tych kolorach i chyba będę zmuszona zrobić białą podłogę.-ale dodam iż cały czas myślę nad tym-styki mi się palą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 01.06.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Klesia! Dawaj tak jak było. Blatu i tak masz dużo, i naprawdę wszystko tak smacznie się komponuje. Tylko daj taki balt jak w drugiej wersji i będzie git.Naprawdę masz fajną, jasną kuchnię a wiszących szafek jest wystarczjąco. U mnie chociaż mniejsza kuchnia to ostatnio jeszcze zmniejszyłam sobie ilość szafek wiszących myslę,że tak będzie lepiej, bo nie będzie taka napchana. Mała i na dodatek ciasna więc ją trochę "odchudziłam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 01.06.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 ulciam Tuje mają się dobrze, kilkanaście sztuk wywiozłam na działkę, ja to jednak wierzę w polską uczciwość.lili07 ja też chyba poodchudzam moją kuchnię, bo dostałam wycenę... Z blatem, ale bez drzwi do spiżarki wyszło 14 000. A u nas trwają prace dekarskie z przerwami na... burze. Mają skończyć w przyszłym tygodniu. Czas oczekiwania na drzwi od 2 do 4 tygodni, z bramą jeszcze gorzej. Dobrze, że okna już na nas czekają. Zdjęcia wkrótce. A tu inspiracja łazienkowa, ceramika końskie, seria oxford http://www.ceramikakonskie.pl/pl/data/oferta_imgs/K3_53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 01.06.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Kuchnia 14000?-fronty lakierowane? Moje tujki wszystkie są na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 02.06.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Wreszcie jakieś zmiany, fotka z dzisiaj i okno dachowe w mojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 03.06.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 No super-już się dachówka kładzie,niedługo nas przegonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts