Whisper 16.02.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Moja dzialka czesciowo podpada pod "nadzor archeologiczny", cokolwiek by to nie oznaczalo Z tego co sie dowiedzialem, dotychczas archeologia rezerwowala sobie male obszary, natomiast teraz sa to obszary zajmujace kilka miejscowosci jednoczesnie. Co prawda mnie to czeka juz niedlugo i artykul chyba by mi nie zdazyl pomoc, ale duzo osob moze byc w tej samej sytuacji i im takie informacje moga sie przydac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateb 17.02.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Mnie także to interesuje, bo moja działka cała objeta jest nadzorem archeologicznym i nie wiem od czego zacząć ani gdzi się zgłosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Mnie to nie interesuje, bo mam działke gdzie archeologii nie ma. Mówie wam ,jak fajnie jest wtedy................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts