monikaa13 25.09.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Rozglądam się za lampą do salonu i znalazłam Eglo Optica 45cm. Nie jest to moje marzenie ale jest naprawdę ok. i ew. może być Mamy bardzo nisko sufit i wszelkie zwisy i duże lampy odpadają. Szukam zdjęć bądż opinii o Eglo. Będe wdzięczna za uwagi. I proszę o wszelkie namiary gdzie można je kupić najtaniej, bo cena nie jest niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 26.09.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Mam wiszącą, ale jeszcze w kartonie. Poluj na Allegro, zdecydowanie najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.09.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Widziałam w sklepach po 466zł, na allegro najtańsza 465zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts