Viga 26.09.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Pytanie jak wyżej. Do tej pory kierowałam się tą zasadą, ale w mieszkaniu, czyli na mniejszym metrażu. Teraz zaczęłam się zastanawiać, czy ta zasada jest słuszna również na duużej przestrzeni? . Czy nie będzie zbyt monotonnie? Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 26.09.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ja tak właśnie będę miała:) 88 m2 pięknej płytki jednakowej! już się nie mogę doczekać! choć jeśli płytki mają być takie sobie to rzeczywiście lepiej na dworzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Mamy taką samą podłogę w kuchni, wiatrołapie, kawałku salonu i garderobie. Właśnie dlatego, by było jednolicie i spójnie.Zdjęcia w dziennku. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 U nas też cały dół w tych samych płytkach, jedynie łazienka i wiatrołap inaczej. Nam się tak podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 27.09.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Jeśli pomieszczenia połączone - typu otwarta kuchnia, to czemu nie. aranżacja pomieszczeń będzie wyznaczać granice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plutek 27.09.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 U nas płytki są takie same na całym parterze oprócz kotłowni i wc.Pomieszczenie różnią się tym, że w innym kształcie są dekory.Ale ogólnie wygląda pięknie i jak zawsze jest to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 27.09.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Czyli w sumie ok. Również myślałam o wprowadzeniu jakichś dekorów, ukośnego kładzenia płytek, itp. ,żeby przełamać monotonię. W kotłowni i łazience będą oczywiście inne płytki. Zastanawiam się jeszcze nad wiatrołapem.Tam przydałyby się chyba płytki z wyższą klasą ścieralności.A czy Wy - kupując płytki na dół domu, zwracaliście na to uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 27.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 pewnie , ze zwracałam uwagę na wytrzymałość płytek ... cały dół mamy otwarty więc podłoga w jednej płytce gresu polerowanego - wygląda bossssko , część kuchenna ułożona jest "tradycyjnie" pozostałe czyli salon i wiatrołap w caro ... i oczywiście musiałam mieć pewność że wytrzymają szuranie piaskiem - wyjście na taras i ogródek z salonu a w domu szalone zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts