gyna 12.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam!Co Panowie powiedzą na to: http://allegro.pl/oczyszczalnia-6-os-3000-l-6-tuneli-bez-zwiru-i2173546667.html ?Warto się w to pakować?Mam b.mało miejsca na działce byłaby dla mojej rodziny idealna ,dodam ,że mam do ok.2m w głąb sam piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 12.03.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam! Co Panowie powiedzą na to: http://allegro.pl/oczyszczalnia-6-os-3000-l-6-tuneli-bez-zwiru-i2173546667.html ?Warto się w to pakować?Mam b.mało miejsca na działce byłaby dla mojej rodziny idealna ,dodam ,że mam do ok.2m w głąb sam piach. nie, kup sobie porządną biologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietro Muratore 12.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ja wiem, że to nie na temat ale ten wątek już od dawna jest nie na temat:Otworzyłem link podany przez gynę i zobaczyłem napis: "UWAGA!!! 450 zł zwrotu podatku VAT z Urzędu Skarbowego". Czy ktoś wie na jakiej podstawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 13.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam! Co Panowie powiedzą na to: http://allegro.pl/oczyszczalnia-6-os-3000-l-6-tuneli-bez-zwiru-i2173546667.html ?Warto się w to pakować?Mam b.mało miejsca na działce byłaby dla mojej rodziny idealna ,dodam ,że mam do ok.2m w głąb sam piach. No nie! Naprawdę najwyższy czas, żeby takimi rozwiązaniami zajęła się jakaś inspekcja sanitarna albo ktoś... "UWAGA!!! 450 zł zwrotu podatku VAT z Urzędu Skarbowego". Czy ktoś wie na jakiej podstawie? Na takiej podstawie, że sprzedający ma klienta za głupka. Tu chodzi o zwrot VATu za te materiały, które kiedyś tam miały 7 czy ileś procent, a teraz mają 23. Tylko że akurat za oczyszczalnie urzędy nie zwracają. Najprościej zadzwonić do swojego urzędu przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 13.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 urzędy się sprzeciwiają budowom porządnych oczyszczalni biologicznych a w wielu miejscach pozwalają takie gówno instalować.nieźle Beja nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 14.03.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ale ja pisałem o urzędach skarbowych. Oni generalnie wszystko mają w głębokim poważaniu, interesuje ich tylko, żebyś kasę w zębach przyniósł. A to, że takie zestawy (bo nie nazwe tego oczyszczalnią) są legalne, to już osobna afera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gyna 14.03.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam ponownie!Widzę, że dobrze trafiłem .Gość już prawie jechał do mnie z tą "oczyszczalnią" -bo zimowa promocja .....Mówicie Panowie żeby biologiczną robić, no cóż trzeba będzie to przemyśleć .W grę wchodzi tylko studnia chłonna, bo kanalizacji deszczowej też u nas nie ma .A jaką firmę polecacie tak z okolic Rudy Śląskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 14.03.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam ponownie! Widzę, że dobrze trafiłem .Gość już prawie jechał do mnie z tą "oczyszczalnią" -bo zimowa promocja .....Mówicie Panowie żeby biologiczną robić, no cóż trzeba będzie to przemyśleć .W grę wchodzi tylko studnia chłonna, bo kanalizacji deszczowej też u nas nie ma .A jaką firmę polecacie tak z okolic Rudy Śląskiej? studnia chłonna czy drenaż to tylko sposób pozbywania się oczyszczonych ścieków, generalnie chodzi o to by cały proces oczyszczania przebiegał w zbiorniku. Poszukaj po wątkach w których ja piszę i Beja, znajdziesz tam parę linków, coś napewno wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 14.03.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 a to też prawda US interesuje tylko 2 rzeczy czy podatek zapłaciłeś i czy w terminie Ja pisałem o urzędach które pozwalają na montarz takich urządzeń przez przypadek tylko nazywanych oczyszczalniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacenty74 17.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Polecam oczyszczalnię działającą na zasadzie osadu czynnego. Dobre oczyszczalnie z dobrą ceną i dobrą obsługą.http://www.instaleko.com/index.php?s=promocje&id=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 18.03.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Polecam oczyszczalnię działającą na zasadzie osadu czynnego. Dobre oczyszczalnie z dobrą ceną i dobrą obsługą. http://www.instaleko.com/index.php?s=promocje&id=5 :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: Kolega jacenty ma w swojej historii postów imponujący dorobek spamowy ma rzecz ww. firmy. Ale na polecaną stronę warto zajrzeć, żeby wiedzieć, jakich oczyszczalni NIE KUPOWAĆ. Garażowy prymityw technologiczny i wykonawczy, czyli taniocha zza południowej granicy. Szczególnie polecam smakowite opróżnianie kosza na wlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 18.03.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nie wiem czy tylko u mnie ale ta strona to jakaś masakra, przejrzałem, ale jakoś mnie nie zachęciła do zakupu. Beja jak kto lubi, może się znajdą chętni na dodatkowe atrakcje, ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts