Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sotralentz Bio-Uno?

Dareckyy

Recommended Posts

Witam!

Co Panowie powiedzą na to: http://allegro.pl/oczyszczalnia-6-os-3000-l-6-tuneli-bez-zwiru-i2173546667.html ?Warto się w to pakować?Mam b.mało miejsca na działce byłaby dla mojej rodziny idealna ,dodam ,że mam do ok.2m w głąb sam piach.

No nie! Naprawdę najwyższy czas, żeby takimi rozwiązaniami zajęła się jakaś inspekcja sanitarna albo ktoś...

"UWAGA!!! 450 zł zwrotu podatku VAT z Urzędu Skarbowego".

Czy ktoś wie na jakiej podstawie?

Na takiej podstawie, że sprzedający ma klienta za głupka. Tu chodzi o zwrot VATu za te materiały, które kiedyś tam miały 7 czy ileś procent, a teraz mają 23. Tylko że akurat za oczyszczalnie urzędy nie zwracają. Najprościej zadzwonić do swojego urzędu przed zakupem.

Witam ponownie!

Widzę, że dobrze trafiłem .Gość już prawie jechał do mnie z tą "oczyszczalnią" -bo zimowa promocja .....Mówicie Panowie żeby biologiczną robić, no cóż trzeba będzie to przemyśleć .W grę wchodzi tylko studnia chłonna, bo kanalizacji deszczowej też u nas nie ma .A jaką firmę polecacie tak z okolic Rudy Śląskiej?

Witam ponownie!

Widzę, że dobrze trafiłem .Gość już prawie jechał do mnie z tą "oczyszczalnią" -bo zimowa promocja .....Mówicie Panowie żeby biologiczną robić, no cóż trzeba będzie to przemyśleć .W grę wchodzi tylko studnia chłonna, bo kanalizacji deszczowej też u nas nie ma .A jaką firmę polecacie tak z okolic Rudy Śląskiej?

studnia chłonna czy drenaż to tylko sposób pozbywania się oczyszczonych ścieków, generalnie chodzi o to by cały proces oczyszczania przebiegał w zbiorniku. Poszukaj po wątkach w których ja piszę i Beja, znajdziesz tam parę linków, coś napewno wybierzesz

Polecam oczyszczalnię działającą na zasadzie osadu czynnego. Dobre oczyszczalnie z dobrą ceną i dobrą obsługą.

http://www.instaleko.com/index.php?s=promocje&id=5

:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:

Kolega jacenty ma w swojej historii postów imponujący dorobek spamowy ma rzecz ww. firmy.

Ale na polecaną stronę warto zajrzeć, żeby wiedzieć, jakich oczyszczalni NIE KUPOWAĆ.

Garażowy prymityw technologiczny i wykonawczy, czyli taniocha zza południowej granicy.

Szczególnie polecam smakowite opróżnianie kosza na wlocie :sick: