mirkust 26.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam wszystkich serdecznie. Mam gorącą prośbę do wszystkich forumowiczów o pomoc w zidentyfikowaniu widocznego na zdjęciu wykończenia ściany wewnętrznej. Kolor kamienia jest jednolity, jasny, coś jak ecrue. Pytanie moje co to jest, pod jaką nazwą występuje i najważniejsze gdzie to można nabyć.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 04.10.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 To jest mozaika prostokątna, która może być wykonana z kamienia naturalnego (np. marmur lub trawertyn), lub z terrakoty. Możesz zakupić ją w prawie każdym sklepie budowlanym np. Leroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkust 04.10.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Właśnie nigdzie takiej nie znalazłem, a parę sklepów już odwiedziłem, m.in. Leroy'a ... Dodam że w szczelinach miedzy płytkami widać czerwona siatke, na ktorej sie to wszystko trzyma przed naklejeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts