Pascall 16.02.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Wlasnie, poza tym podajcie: - jaki profil wybraliście ? - jaki kolor ? .. no i co tam jeszcze chcecie Dzieki z gory za udzial w ankiecie P.S Nie wiem dlaczego, ale raz pojawiaja sie sugerowane przeze mnie odpowiedzi, a raz nie wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 16.02.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Braas celtycka, kolor ceglasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 16.02.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Braas - granitowa - podwójne "S" Dla mojej Żonki nr 1 Jeszcze nie zakupiona, zmienić może się firma, ale nie kształt i kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 16.02.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Nelskamp Top2000S ciemny intensywny brąz, który czasem ma fioletową poświatę w zależności od światła - dość ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 16.02.2004 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Braas celtycka, czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 16.02.2004 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 17.02.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Pewnie niedługo nazwie mnie ktoś tutaj "Pan Rabat" Dodawajcie do tego, ile dostaliście rabatu od ceny producenta na podstawową dachówkę... Mi zaproponowano: IBF 5% Braas 20% Nelskamp 16% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.02.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Euronit "S" kolor ceglasty - bardzo ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 17.02.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 W temacie powyższym jeszcze słów kilka... Ceny producentów są ogólnie znane, więc rabacik pokaże rzeczywistą "chęć" do współpracy sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Setnik 17.02.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 17.02.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Grecka BRAASA. Zaangażuj opcję - SZUKAJ. Znajdziesz dużo na ten temat co do preferencji Forumowiczów!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Polecić nie mogę, ale moge odradzić. Jak najbardziej odradzam IBF. Po 5 latach dachówka ma pęknięcia. Gwarancja nie przysługuje (mimo, że na 30 lat) ponieważ, jak odpowiedział dyrektor tejże firmy, na Dolnym Sląsku są niekorzystne warunki atmosferyczne (deszcz, słońce, śnieg). Fabryka znajduje sie na Dolnym Śląsku w Bolesławcu. Tak więc moim zdaniem dachówka IBF kładziona powinna być wewnątrz domu najlepiej na suficie W swoim nowo budowanym domu mam dachówkę ceramiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 17.02.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Nelskamp zaproponowała mi Pani w Irbudzie... (przy ul. Ścinawskiej) Jak chcesz dam Ci nr... Co do Braasa, to byłby to taki "rabat dla mnie"... Jak dojdzie do finału transakcji do tam znać, może "w hurcie" dorzucą coś jeszcze... A gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewas1 17.02.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 czy ktos ma jeszcze takie złe doświadczenia z dachówką IBF? Dla mnie to teraz bardzo pilna sprawa! A może jakies namiary na hurtownie we Wrocławiu gdzie można wynegocjować dobrą cene na IBF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 17.02.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Braas Celtycka czerwona.Braas nie pozwala dawać sprzedawcom rabatu większego niż 20%. Dostałem więc 20% i .... większe upusty na okna i folię. Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 17.02.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Ja dostałem Braasa (celtycka czarna) w cenie 2 zł netto za podstawową, 13.68 netto za krawędziowe oraz 9.05 netto za gąsior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 17.02.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 EWAS!Co do rabatu, to pomimo, że jestem w tym miarę skuteczny, to uparli się wszyscy na te 5%... (Może do 10% by doszło, ale to i tak lipa...) zgadzam się z przedmówcą, też źle słyszałem o IBF... Co do moich bezpośrednich odczuć na wycenę IBF czekałem o 2 tygodnie dłużej niż na Braas, Nelskamp i Unibet, a w dodatku okazała się być niekompletna... mnie takie rzeczy przy braku większej liczby informacji zrażają.... teraz chcę wybrać między braas (ale chyba przereklamowana) a Unibetem, Euronit bądź inną tańszą marką. Może coś doradzicie? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 17.02.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 A może Roben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 18.02.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 A może nie ? Czy ktoś ma jakieś rozsądne argumenty za ceramiczną a przeciw cementowej? Tylko bez takich ta wytrzymuje 120 lat a ta 110... bo nasze dzieci też będa miały dzieci... itp. (to była reklama środków antykoncepcyjnych czy jakiś pustaków?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBK 18.02.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 A może nie ? Czy ktoś ma jakieś rozsądne argumenty za ceramiczną a przeciw cementowej? Tylko bez takich ta wytrzymuje 120 lat a ta 110... bo nasze dzieci też będa miały dzieci... itp. (to była reklama środków antykoncepcyjnych czy jakiś pustaków?) Argument za ceramiczną: nie schodzi kolor (żaden producent dachówki cementowej nie daje gwarancji na kolor) chyba że jest słaba angoba lub jest to produkcja "garażowa" hmm, wiecej nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts