Jaguar_ 27.09.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) Witajcie , potrzebuję schodów na poddasze chowanych w suficie . Myślałem o charmonijkowych(nożycowych) schodach składanych ,lecz boje się że będzie to kłopotliwe rozwiązanie. Czy ktoś z was ma pojęcie czy istnieje coś takiego jak schody rozkładane na pilota/guzik/wlącznik ? Z góry dzięki za odpowiedź i ewętualne namiary na takowe. Edytowane 28 Września 2010 przez Jaguar_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.09.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 A może rozejrzyj się za tego typu schodami. Składa i rozkłada się je bardzo lekko.http://www.fakro.pl/schody_strychowe/nozycowe/lst.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguar_ 28.09.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Właśnie te opisałem jako "charmonijkowe".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 28.09.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Śmiem twierdzić, że takowych nie znajdziesz na rynku.Szybciej zrobisz coś własnego z gotowych "ręcznych" schodów i np. automatu do bramy garażowej.Sam mechanizm może być bardzo prosty, np. nawijana/rozwijana linka na bęben i rozsuwające się harmonijki (po usunięciu sprężyn). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.09.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Właśnie te opisałem jako "charmonijkowe".. To z doświadczenia powiem, że składa i rozkłada się je bardzo lekko. Nie ma potrzeby żadnej automatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 29.09.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Brama garażowa też chodzi lekko, a zdecydowana większość bram jest zautomatyzowana.Człowiek chce mieć coś innego niż wszyscy, więc mu doradźmy wspólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts