mojave 28.09.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 mam takie pytanie - czy na powierzchnię pomalowana farba do betonu można położyć później płytki klinkierowe czy trzeba najpierw ten betondur usunąć? Tak myślalam, żeby pomalowac taras na zimę bo płytki będa kladzone dopiero wiosną. Wie ktos cos na ten temat? Będę wdzięczna za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 04.10.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Pytanie, który to jest betondur. Jeżeli powłoka polimerowa, która jest niechłonna to może być problem z przyczepnością kleju. Jeżeli powierzchnia dalej chłonie wilgoć to nie ma problemu, gruntować i kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 05.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Plytki mozna polozyc na kazde podloze . Na betondur rowniez . Nie trzeba go usuwac .Zastanawiam sie tylko , dlaczego chcesz nakladac betondur na taras teraz , skoro na wiosne planujesz polozyc plytki . Jak plyta wylana zostala zgodnie ze sztuka , to nie ma potrzeby ja w jakis specjalny sposob zabezpieczac do wiosny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts