w.e.y.n.r.o.b. 16.02.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Chciałem poinformować wszystkich że ze względu na moje niewygodne wypowiedzi oraz płaczliwe prośby użytkownika zostałem usunięty z forum. Przestrzegam wszystkich aby nie wdawali się nigdy w dyskusję z w.w. gościem gdyż jest to najprostsza droga do banicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 16.02.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Chciałem poinformować wszystkich że ze względu na moje niewygodne wypowiedzi oraz płaczliwe prośby użytkownika zostałem usunięty z forum. Przestrzegam wszystkich aby nie wdawali się nigdy w dyskusję z w.w. gościem gdyż jest to najprostsza droga do banicji. tez nie lubie cenzury i prosze o rozwiniecie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.e.y.n.r.o.b. 16.02.2004 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Wiem że Pan Andrzej Papliński jako administrator to usunie,ale...Sprawa wygląda następująco.Parę miesięcy temu wdałem się w dyskusję z na temat zanikania perzu--gość uważał tylko swoje racje i tak go poniosła fantazja że dosłownie zaczął mnie straszyć że mnie znajdzie itd-totalny psychol-chciał się zakładać a jak ja zgodziłemk się na zakład to on znowu jakieś wynalazki wymyślał--generalnie skończyło się tak iż admin stwierdził że jestem nietolerancyjny wobec innych i mnie wywalił z forum a razem ze mną cały temat o perzu.Po pertraktacjach i moich obietnicach że już będę cacy przywrócił mnie na forum.Nie minęło wiele czasu trafił się drugi geniusz najpierw mocno się obraził bo w moim wątku "Budowa stawu" pewna użytkowniczka nie posłuchała jego rad tylko moich.W następnym wątku zaczął wypisywać takie bzdury że zacząłem z nim dyskusję-fakt że ironiczną-ale nie znoszę przemądrzałych co to na wszystkim się znają-czytaj na niczym.No a on z tym i z płaczem do admina,który usunął najpierw moje wypowiedzi gdyż kiepsko wyglądały na tle BRAKUJĄCYCH USUNIĘTYCH przez jego wypowiedzi i tą metodą wyszedłem na sadystę co to dręczy biednego użytkownika.Chciałem zakończyć dyskusję z ale on prowokował mnie głupawymi wypowiedziami i skończyło się to tak że po moich wypowiedziach-ironicznych ale nie zawierających żadnych obraźliwych wyrazów admin wywalił mnie po raz drugi twierdząc że moje wypowiedzi są atakiem na a to była zwykła dyskusja-fakt ze strony totalnie infantylna ale zawsze dyskusja.ITD ITP temat rzekaAle jestem tu znowu-pewnymi metodami-aby poinformować o tym fakcie innych użytkowników.Na moje pytanie -jakie konkretnie zasady złamałem na forum-admin odpowiedział mi w stylu znanym w Po0lsce od 50 lat tzn nic konkretnego-takie tam bla bla blaPanie Papliński wiem że to co napisałem jest trochę dla Pana nie wygodna ale takie są fakty-żyjemy w wolnym kraju i musi wykazać Pan troche wiecej tolerancji dla ludzi którzy nie boja się głośno wyrażać swoich opinii.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 16.02.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 pozwolilem sobie przesledzic pare twojch wypowiedzi ( w roznych watkach ) i naprawde nie widze powodu do stawiania tobie banna. fajnie ze znowu jestes, tak trzymaj. ( moze tez dostane banna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.e.y.n.r.o.b. 16.02.2004 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Napisz to adminowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.e.y.n.r.o.b. 16.02.2004 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Napisz to adminowi Teraz muszę używać podstępnych metod aby to pisać a przez to wolno mi net chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 26.02.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 w.e.y.n.r.o.b., mnie też wkurza, gdy ktoś tnie niewygodne dla siebie posty. Wczoraj zwróciłem uwagę na "upierdliwe" okienko z szampanem, które pojawia się za każdym wejściem na stronę przy przeglądaniu forum i które trzeba ciągle zamykać, co było dla mnie mocno wkurzające. Dziś tego posta nie widzę. Serdeczne pozdrowienia dla moderatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts