bohdan 14.03.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 :HMMMM, Bogdan, sorry, nie wiedzielismy, ze to żart, potraktowalismy serio. Na naszą prośbę ten wątek zostal usunięty. Nie wiem, czy chodzi o nadgorliwość, ale bezprawnych dzialan duzo osob nie popiera. Majka Chyba jednak nie przyjąles przeprosin. Nie atakuj mnie, to nie ja nacisnęłam "enter". fragment regulaminu: Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum w przypadkach, gdy: wypowiedzi naruszają prawo prasowe, wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej, uczestnik FORUM zamieszcza reklamy będą inne materiały o lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym, uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA. Tak .... to nie ty nacisnęłaś "enter" - wyście tylko o to poprosili tak ja ja prosze o uswiadomienie mnie, który punkt regulaminu złamałem Majko ? Jednoczesnie wydaje mi sie ze zamieszczenie ogłoszenia nie jest równoznaczne ze sprzedażą czy obrotem. I jeszcze jedno ustawodawca zabronił produkcji i obrotu, a nie zabronił krycia eternitem ? dlatego dziwi mnie taka gorliwość, bo kryć eternitem wolno ? czy sie myle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 15.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Umieszczenie ogłoszenia mieści się w pojęciu "obrót". Spróbuj zamieścić ogłoszenie, że np. jesteś płatnym zabójcą, na pewno będą z tego kłopoty z policją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 15.03.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 BOHDAN popieram cię całkowicie--to paranoja. Ale tu takie właśnie panują obyczaje-sorry MAJKA ale uważam że usunięcie tego postu to była czysta nadgorliwość-pisze najbardziej łagodnie jak potrafię A kto mi zabroni od np BOHDANA kupic 2 płyty eternitu na pokrycie budy dla psa albo na uzupełnienie dziury w stodole---toż to jest chore wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Administratorzy i moderatorzy podejmą starania mające na celu usuwanie wszelkich uznawanych za obraźliwe materiałów jak najszybciej, jednakże nie jest możliwe przeczytanie każdej wiadomości. Zgadzasz się więc, że zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora a nie administratorów, moderatorów czy webmasterów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności. Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych. Skrypt tego forum wykorzystuje cookies do przechowywania informacji na twoim komputerze. Te cookies nie zawierają żadnych informacji, które podałeś i służą jedynie ułatwieniu korzystania z forum. Adres email jest wykorzystywany jedynie dla potwierdzenia podanych informacji oraz hasła (i dla przesłania nowego hasła, gdybyś zapomniał stare). Klikając odnośnik Rejestracja na dole zgadzasz się na te warunki. Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat Nie zgadzam się na te warunki Z pozdrowieniami dla wiecznych buntownikow. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 16.03.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Sorry ale co ten tekst powyżej ma wspólnego z eternitem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 17.03.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 właściwie o co jest ta cala awantura naprawdę nie ma o co sie kłócic przeciez i tak sie nie spotkacie pomyślcie jaki świat jest piękny po co utrudniać sobie zycie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 26.03.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Bohdan, weyn. rob, Rozumiem was i trzymam z wami. Ta nagonka przywodzi na myśl czasy zamierzchłego komunizmu a metody są prawie ub-owskie, nie pozwalające na samodzielne myślenie i samodzielne osądy. Za amerykańskimi filmami chciałoby się powtórzyć: "to wolny kraj", a forumowicze to dorośli ludzie, którzy sami mogą zdecydować, czy chcą czy też nie chcą kupić eternit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 26.03.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Właśnie poczytałam sobie Forum dla wszystkich, pisanie - dla zarejestrowanych, weyn.rob, ostro, za ostro Prywatnie nie chciałabym mieć w tobie sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 30.03.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 widac, ze jezyk polski sie stale rozwija i eternit trafil do slownika ciezszych wulgaryzmow. to ciekawe... ps jak widac - takze z waszych wypowiedzi - spoleczni "kapo" z tego forum sa dosc tendencyjni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 30.03.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 widac, ze jezyk polski sie stale rozwija i eternit trafil do slownika ciezszych wulgaryzmow. to ciekawe... ps jak widac - takze z waszych wypowiedzi - spoleczni "kapo" z tego forum sa dosc tendencyjni... MAD ale podpadasz elicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 30.03.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 widac, ze jezyk polski sie stale rozwija i eternit trafil do slownika ciezszych wulgaryzmow. to ciekawe... ps jak widac - takze z waszych wypowiedzi - spoleczni "kapo" z tego forum sa dosc tendencyjni... MAD ale podpadasz elicie Szczerze mówiąc "elita forum" nie jest szczęśliwym określeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 31.03.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 widac, ze jezyk polski sie stale rozwija i eternit trafil do slownika ciezszych wulgaryzmow. to ciekawe... ps jak widac - takze z waszych wypowiedzi - spoleczni "kapo" z tego forum sa dosc tendencyjni... MAD ale podpadasz elicie Szczerze mówiąc "elita forum" nie jest szczęśliwym określeniem. Szczerze mówiąc nie jest szczęśliwym zjawiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts