EWA 28 28.09.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) Proszę o komentarze ..... Edytowane 29 Września 2010 przez EWA 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 29.09.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam jako pierwsza już prawie dobrze skoro mogę tu wejść ,pokombinuj wg tej instrukcji co Ci posłałam.Ja sama też główkowałam nad tym , nie pamiętam dokładnie jak to się robiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 30.09.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) Ja również witam " u siebie":rolleyes: i dziękuję za pomoc. Odkąd zmienili to forum nie potrafię się odnaleść! Jak tylko będę miała trochę czasu to pogrzebie może uda się coś zmieniś, ale narazie tak zostanie Edytowane 30 Września 2010 przez EWA 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 13.10.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 mam pytanko... dlaczego macie ławy na krzyż :confused:pierwszy raz cuś takiego widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 14.10.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 … to ze względu na szkody górnicze, choć od kopalni 20-30 km, a może nawet i więcej (nie wiem dokładnie) na wszelki wypadek teren objęty szkodami. Są to dodatkowe wzmocnienia, aby w razie wstrząsów budynek nie poruszał się i nie pękał. Za te dodatkowe wzmocnienia kopalnia zwracała nam kasę! W naszych okolicach wszyscy muszą takie mieć, gdybyśmy tego nie zrobili , a budynek po latach by pękał ze względu na tąpnięcia w kopalni ( nigdy nie wiadomo w którą stronę zaczną kopać korytarze), nic byśmy nie wywalczyli z kopalni. Jednak jest to bardzo mało prawdopodobne, że będą kopać w naszą stronę, ale skoro zwracają kasę to czemu nie zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kicek26 23.12.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Widzę że na zimę sobie fundamenty stoją ^^ teraz tylko zaplanować wiosenno letnie prace i do dzieła ja dopiero w fazie pozwolenia jestem także na wiosnę START życzę powodzenia i będę zaglądać co tam słychać na budowie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 28.12.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Powoli przygotowujemy się do wiosny, materiały kupione i czekają na wiosnę!Ja również życzę powodzenia, :yes:pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.05.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Przyszłam się przywitać i będę zaglądać, bo na tym samym etapie jesteśmy. U nas też fundamenty były zrobione jesienią a od wiosny domek urósł niewiarygodnie. Zyczę powodzenia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 01.05.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam !Coraz rzadziej tu zaglądam bo jakoś brak mi czasu ale staram się ! Muszę zajrzeć do Waszego dziennika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.05.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.05.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Gratuluje stropu!!! Fajnie spojrzeć na okolicę z pięterka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 19.05.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Oj fajnie , fajnie ! Nawet dosyć wysoko, jak na pierwsze piętro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 30.06.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 i ja przyszłam się przywitać będę śledzić postępy budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 01.07.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam! Monikarat,...zapraszam do śledzenia naszych poczynań budowlanych, mam tylko nadzieję że będę wmiarę systematycznie uzupełniać swój dziennik, choć muszę przyznać że jest to bardzo trudne bo ostatnio wszystko nabrało takiego tempa że masakra! Ale to chyba dobrze i nie ma co narzekać, bo wszystko idzie nawet lepiej niż było planowane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 02.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 no to trza się tylko cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andre79 19.07.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witam, Ewa 28 prowadzisz bardzo ciekawy dziennik budowy, zawiera wiele cennych informacji. Gratuluję i Pozdrawiam. Masz może więcej fotek, jak została wykonana więźba dachowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 19.07.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Andre79 Dziękuję, staram się, ale trzeba to robić w miarę systematycznie, a szczególnie, jeśli chodzi o wpisywanie kosztów, bo potem się tego zbiera, że ho..ho.., a nie zawsze jest na to czas! Na pewno mam jakieś zdjęcia więźby, ale sama nie wiem, jakie i ile, wrzucę wszystkie, jakie mam – byliśmy wtedy na urlopie, więc muszę to jeszcze sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 28.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Witaj Ewa nic nie piszesz w tym roku, co się u Ciebie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts