martadela 28.09.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) Hmm nie wiem jak zacząć... Bo nie wiem i tyle... Przygarnę piecha, nie ważne skąd - wszędzie pojadę - mam czas, ale... No właśnie z tym cholernym ale.... Szukam psiaka suczka/piesek nieważne, w typie lub ONka. Może być szczeniak do wykarmienia, z problemami, nie szkodzi... W moim avatarze są trzy piechy, na samej górze jest Rolf - najwspanialszy pies świata - był z nami tylko 11lat z czego 6 chorował na Toczeń... Walczyliśmy i ugraliśmy naprawdę sporo ale cudów nie ma... Odszedł dwa lata temu. Został nam: - Kudłatek - Balbinka - Owczarek Kaukaski uratowany z Kębłowic (jest wątek o tym na muratorze) teraz ma 4 lata,jest kochana,ale "zosia samosia" -jak kot chadza swoimi drogami i tylko czasem ma ochotę na pieszczoty Ma też uraz po tym co przeszła i nie akceptuje innych psów - dlatego szukam szczeniora, te przyjmuje jak swoje - przetestowane - Drops - mix dobermana - znaleziony w krzakach,bojaźliwy, domoholik i ciepłolub Niestety ma już 8lat i zaczyna się robić dziadkowy. Chciałabym wprowadzić świeży powiew - Drops zaakceptuje wszystko,Balba tylko szczeniora do max 3mcy - taki o neutralnym zapachu, ONek ze wzgl na lubego który chciałby mieć psa wpatrzonego w siebie - Balba patrzy w dal, a Drops tylko w miskę Pomożecie? Edytowane 12 Października 2010 przez martadela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 28.09.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 aha aha mam masę czasu - na zajmowanie się psem Kasy na leczenie nie liczę - tzn na Balbę poszło min 4tysie - potem przestałam liczyć - więc to nie gra roli Do dyspozycji psa działka 8000mkw i domek 105mkw I dwa ludzkie serducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 29.09.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 na allegro jest dużo ofert piesków do adopcji,umieszczonych przez wolontariuszy-może tam znajdziesz szczeniaczka w typie onka?Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 29.09.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Przeglądam Allegro, ale tam większość to psiaki z pseudohodowli po 200-500zł.Takie w potrzebie są głównie starsze, a takiego nie wprowadzę do mojego mini stada. Liczę na to że są tu może jacyś wolontariusze ze schronisk i może dadzą mi cynk o jakimś takim małym szczeniorze do odchowania, leczenia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Zaluje , ze "moja dobermanka" dla Ciebie za stara chyba . Wiem , ze u Ciebie mialaby dobrze , a biedna szuka wciaz domu . A moze jednak ? Tak czy inaczej powodzenia i wiele radosci z nowym czlonkiem Rodziny:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 29.09.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Bardzo ładna sucz... Niestety dorosłej suki nie ma szans wprowadzić a szkoda. Balbina była pierwsza i nie mam prawa zaburzać jej poczucia bezpieczeństwa, dlatego właśnie poszukuję szczeniaka - piskliwego neutrala przed którym moja kudłatkowa panna roztopi się w matczynych instynktach. Miała już adoptowane dziecko - kotka, i miała kontakt przez tydzień z takim 2mc szczeniakiem którego też otoczyła opieką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wiem , wiem i rozumiem , nie moglam jednak nie zapytac , bo kojarzysz mi sie z osoba nadzwyczaj wrazliwa i kochajaca zwierzeta . Po prostu bylabym o ta dziewuszke spokojna Bardzo mi jej zal . Ja bym ja wziela , ale moje burki pewnie by sie o nia pozabijaly , chociaz mlodszy zdecydowanie jakby woli chlopcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Tak jeszcze mysle , ze popytaj na Forum Owczarek , wygoogluj Jacentus i Tensor , moze owczarkarze wiedza gdzie sa jakies potrzebujace dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_kinga7 29.09.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 A może Melcia http://bialapodlaska.schronisko.net/adopcja-id-56605.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 30.09.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 http://www.dogomania.pl/forum.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.09.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=13259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 30.09.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=13259 Takiego kmiota szukam właśnie Wieczorkiem dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 01.10.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 i?????????????????????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.10.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Takiego kmiota szukam właśnie Wieczorkiem dzwonię I co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 01.10.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Cssiiiiii nie zapeszamy, nie zapeszamy. Dryndam i dryndam Jak już coś wydryndam to na bank się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 01.10.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Więc tak... na 10 obdzwonionych osób, 4 nie aktualne, 2 chcą kasę za szczeniaki, a nie taki jest plan. Link przysłany przez Amalfi najpewniej dojdzie do skutku Jest jeszcze jedno stadko z Wawy 10 szczeniorów - suka oszczeniła się gdzieś na polach i potem ktoś ją wyśledził, teraz są poszukiwane domki. Mam jeszcze ostatni namiar na jakieś mega bidy w potrzebie, ale nie mogę się tam dodzwonić. Jutro się wszystko wyjaśni. Strasznie dużo zachodu z szukaniem szczeniora do adopcji, jednak znaleźć w rowie czy w krzakach jak Rolfa i Dropsa było prościej Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Trzymam, trzymam, żebyś tego swojego "kmiota" wreszcie znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 02.10.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witaj los piesków jest mi zawsze bardzo drogi sama mam suczkę ze schroniska i jest cudowna a każdy uratowany pies to dla mnie szczęście ,więc może te namiary na pieski ci pomogą znależć właściwego, znalazłam je przez wyszukiwarkę w googlach: Rufi młodziutki szczeniak szuka domu( jak dla mnie to taki onek),suczka owczarek niemiecki Bartoszyce tel.791346008(myślę że ona też taka onkowata),szczenięta w typie onka w lecznicy w Redlinie w Łazach tel 22 7577774 albo Agnieszka tel 602716317 .Podsumowując cudowne różne pieski ma zawsze fundacja Emir ,często do nich internetowo zaglądam,serdecznie pozdrawiam i życzę abyś Go w końcu znalazła Bonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 szczenięta w typie onka w lecznicy w Redlinie w Łazach tel 22 7577774 Jesli trzeba podjechac i popytac o maluchy w Lazach to sie zglaszam . To Klinika , do ktorej jezdze z moimi chlopcami . Znam to miejsce dobrze i mam blisko , czekam na sygnal i lece wybadac sprawe . Wiem , ze szczeniaki od nich beda zdrowe i przebadane , mam do nich wielkie zaufanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 02.10.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193549-Ci%C4%99%C5%BCko-chory-szczeniak-ONka-poterzebna-pomoc!!!Trzymajcie kciukasy tylko MOCNO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts