Ania i Jędrek 29.09.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 profil wybrany - Premium Ultra, rodzaj szyby też ale nie mogę się zdecydować jaki kolor okleiny wybrać. Biorę pod uwagę: Meranti, orzech, winchester, wenge perlato (siena noce) , wiśnia antyczna (siena rosso)???? Czy ktoś z was ma okna Jezierskiego w tych oleinach? Będe wdzięczna za wklejanie lub przesyłanie zdjęć na adres: [email protected] Z góry dziękuję Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.09.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Rozrzut masz póki co niezły Meranti (macore) i wiśnia (siena rosso) to odcienie bardzo ciepłe, wpadające w czerwień. Orzech - średni brąz Wenge (siena noce) to ciemny brąz. Winchester - bardzo jasny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Jędrek 29.09.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Tak wiem raczej orzech i wenge ale chciałabym zobaczyć pozostałe jak wyglądają na oknach dachówkę mamy grafitową - actua wienerberger, kolor elewacji raczej jasny (biały + szary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szmakoz 29.09.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ja wybralam Jezierskiego zloty dab- to jest naprawde piekny cieply odcien brązu i łatwo dobrac do niego drzwi i akcesoria w tym samym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farmi 29.09.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 co do kolorów Siena zapomnij raczej o pancerzu rolety a już tym bardziej o bramie garażowej- przynajmniej mi nie udało się znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Jędrek 29.09.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 brama garażowa w kolorze wenge jest w Normstahl ale my i tak chcemy jasnoszarą więc to nie stanowi problemu oczywiście nadal czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 29.09.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam. Gdzie można zobaczyć kolory oklein okien Jezierskiego. Ja na stronie firmowej nie widzę w ogóle koloru winchester, o którym mowa powyżej. Jaki to jest kolor?Ponadto na stronie tylko takie małe obrazki kolorów są, trudno cokolwiek zobaczyć. Mi by najbardziej odpowiadały okna w kolorze szarym, ale żeby miały strukturę drewnopodobną, a te Jezierskiego chyba raczej nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.09.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ojejej, Grafitowy/szary dach to ostatnio norma. I jest na to kilka trendów na stolarkę: - białe okna (dla bogatszych w białej okleinie drenopodobnej) - szare okna (w typowych kolorach jest dwa odcienie szarości) - bardzo jasne brązy (np. winchester) - ciemne brązy (mahoń, ciemne orzechy itd). Wszystkie nietypowe okleiny ma w bramach Krispol. Wiśniowski też ma dużo nowych oklein. Nie jest tak źle.. A kolory? Poszukajcie na stronach dealerów - często mają więcej zdjęć niż na firmowej.. Podam link narzędzia do "kolorowanek" - znalazłem ten link w jakimś ( innym miejscu w sieci i może salon z Kielc się nie pogniewa: http://www.markoweokna.eu/konfigurator/konfigurator.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 29.09.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 O! świetna kolorowanka! Dziękuję bardzo!Biała okleina drewnopodobna ... tak to jest chyba właśnie to co mi się podoba najbardziej. Dla mnie zupełnie odpadają wszelkie brązy, ewentualnie na wchodziłaby w grę okleina w kolorze bardzo jasnego drewna. Antracyt ewentualnie, ale obawiam się, że od wewnątrz może to nie wyglądać zbyt ciekawie. Nie mogę z kolei jak na razie znaleźć zdjęć z oknami w tym kolorze, żeby było już urządzone wnętrze, żeby mieć jako taki pogląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 03.10.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 krispol ma cała palete barw ale jak to bedzie jakis nietypowy kolor to trzeba liczyc sie z doplata najlepiej własnie udac sie do dilerów bo w salonach jak nie na wystawkach to pewnie maja jakies fotki z wykonanych juz robót i zawsze mozna zobaczyc i oceniec ja byłem za winchesterm choc teraz jest jeszcze jasniejszy ale mimo to i tak mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.10.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No tak... Jezierski puszcza nietypowe okleiny bez dopłat, człowiek się na nie skusi.. ale potem to potrafi kosztować trochę więcej, np. przy bramie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 05.10.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 dlatego warto przemyslec wszystko wczesniej dokładnie choc krispol równeiz bardzo poszerzył swaja kolorystyke w standardzie wiec nie powinno byc problemu no chyba ze kolor to purpura:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Użytkownik_Drzwi 01.11.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam Ja może z innej beczki ale chciałbym aby nikt już sie nie naciął na firmę Okna MRÓZ będąceg salonem firmy Jezierski.Kupiłem u nich drzwi aluminiowe z wypełnieniem Adeco. Drzwi wyceniono na 8600 zł a zamocowano w nich chiński zamek który po dwóch latach się zepsuł (połamał). Wiem to na 100% ponieważ musiałem go wymontować i biegałem z nim (zamkiem) po sklepach. Zaden nie pasuje trzeba wiercić dzrwi żeby zainstalować nowy. Ponieważ nie bardzo mam czas śledzić forum każdy kto chciałby dowiedzieć się czegoś więcej 609-846-284 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.11.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Jeśli to drzwi Jezierskiego to zamek masz raczej na pewno z Winhausa. Do aluminium są specyficzne blachy czołowe i raczej nie są to zamki dostępne w byle sklepie. U moich sąsiadów w "żelaznym" jest mierne zaopatrzenie a w tym 70% chińszczyzny, ale za każdym razem pytając o coś nietypowego słyszałem że przynoszę jakieś "chińskie wynalazki" - taka metoda obronna sprzedawcy. Przestałem tam chodzić. Poza tym.. coraz trudniej mi znaleźć akcesoria produkcji europejskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts