Redakcja 29.09.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Drodzy Forumowicze,dyskusja była bardzo gorąca. Głosy za i przeciw. Dziękujemy za wszystkie opinie. Nagrodziliśmy następujących forumowiczów: Bobek_Budowniczyelnatemilus18evragiggsfaffa2funkyzen23jerz100Kolektorekkosztelkakotek999ksiegowkwolochlea**LiwkoMarek_DommpoplawSłoneczko 77sushi150tosia125 pierwekj-jodsrodkowaqqlioq-biskolektor1 Prosimy laureatów o adresy - jako prywatną wiadomość do: redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elnat 30.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 To dość niespodziewane... Jestem na liście laureatów. Dziękuję i proszę o więcej konkursów... Pozdrawiam cała Redakcję i wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.09.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Dziękujemy za udział - prosimy o adres. A nowy konkurs jest - na projekt domu zrobiony programem dołączonym do "Muratora" nr 10. Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 17.09.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Rany!!! Nawet nie wiedziałam że coś wygrałam!!! Tylko szkoda że tak późno się zorientowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts