teco 29.09.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Czy mogę zostawić na zimę deskowanie i zbrojenie stropu żelbetowego? Moja ekipa jest sprawna inaczej, i obawiam się, że nie będą w stanie skończyć stropu przed nadejściem zimy. Stąd pojawił się pomysł, czy jeśli byliby w stanie przygotować deskowanie i zbrojenie już w czasie mrozów, to to może sobie poczekać przez zimę na wiosnę bez większych problemów (łatwiej chyba zabezpieczyć od góry folią cały "drewniany - deskowanie" strop niż same gołe ściany) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alphatom79 29.09.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ja bym na twoim miejscu starał się zalać strop, nawet jeśli będzie już zła pogoda (są specjalne dodatki do betonu), stal zacznie ci rdzewieć, a deskowanie też się może pod wpływem mrozu, deszczu, śniegu powykrzywiać itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts