Eneri 26.09.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Gratulacje! Pokaz chociaz projekt bo zarowno "indywidualnie" jak i "nowoczesny" brzmia obiecujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 29.09.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam,proszę o wpisywanie ewentualnych komentarzy w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.09.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Nie mogę się doczekać komentarzy... muszę napisać... super bryła i elewacja!!! Brawo! Będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 29.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Bardzo fajny projekt czekam na dalsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 29.09.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Budowa w Łodzi? fajny budynek, wreszcie coś innego niż pseudodworek polski z nieodłącznymi kolumienkami i plastikowymi szprosami w oknach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.09.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 2mm - i łukami, koniecznie łukami I wszystkimi kolorami tęczy w domu Narażamy się ? Obiecująco, choć życie pokazuje, że od wizualizacji do realu droga daleka ... powodzenia ! pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 29.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 2mm - i łukami, koniecznie łukami I wszystkimi kolorami tęczy w domu Narażamy się ? Obiecująco, choć życie pokazuje, że od wizualizacji do realu droga daleka ... powodzenia ! pozdrawiam, majki o łukach to już zapomniałem zupełnie niestety w PL bardzo mało jest domów o jako takiej architekturze bo rynek "zalany" jest "projektami" z katalogu za 1,5k PLN do których wszyscy wprowadzają niezbędne ich zdaniem zmiany i udogodnienia żeby tylko ich dom wyróżniał się w okolicy............ ale nie zaśmiecam już dalej dziennika swoimi wywodami..... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.09.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No to tak jak w dzienniku Powodzenia ! Kibicuję, bo ciekawy jestem co wyjdzie - moje klimaty ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 29.09.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Bryła ciekawa. Pokaz rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 29.09.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Oczywiscie rzuty też bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Oczywiscie rzuty też bedą. No to gdzież one...??? U mnie koncepcja całkowicie inna, ale domek mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 30.09.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 plan parteru wyszedł mało czytelnie . Mimo, że indywidualny projekt to mam (małe ) wątpliwości. Dlatego mam tez pytanie do bardziej doswiadczonych.Uzytkowo lepiej pralnia na dole czy góra?.W tej chwili zaplanowana jest na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 30.09.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 plan parteru wyszedł mało czytelnie . Mimo, że indywidualny projekt to mam (małe ) wątpliwości. Dlatego mam tez pytanie do bardziej doswiadczonych.Uzytkowo lepiej pralnia na dole czy góra?.W tej chwili zaplanowana jest na górze. na dole, zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.09.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ,sypialnie masz na górze, więc pralnia tez na górze, po co biegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 30.09.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 w zasadzie można zrobić zrzut ( choć czy na tym etapie jeszcze mozna?) z łazienki na górze do pralni na dole.Ale to już więcek kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 30.09.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Jakie biuro projektowało- projekt świetny, bardzo mi się podoba umieszczenie pokoju małego na dole-ma łazienkę z dobrym dostępem dla jego mieszkańców.czy goście czy starzy rodzice nawet gabinet-super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 01.10.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 poszło na prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 01.10.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Czy pralnia na górze czy na dole zależy od waszych zwyczajów- ja mam na dole bo lubię -biegając wokół kuchni czy dzieci zajrzeć na szybko do pralni czy jest ok stamtąd mam blisko na taras- jak wieszam pranie, prasować lubię kukając na dzieci odrabiające lekcje- mimo ,że każde ma swój pokój ale maja tylko 7 i 9 lat , poza tym mam tu telewizor a robota idzie tez lepiej jak sobie patrze w telewizorek prasując.Wszytko zależy od waszych przyzwyczajeń. Pytanie- okna w salonie i kuchni -te po łuku idące- myślę,że będą cholernie drogie- jakie okna przewidział projektant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 01.10.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Masz racje, okna są zdecydowanie najdroższe w tym projekcie.Kazdy ma swoje priorytety- my wiedzieliśmy, ze chcemy mieć w ten sposób.Zrezygnowalismy z kilku innych rzeczy.Przeszklenia były świadomą decyzją z wszystkimi plusami jak i minusami.Okna w projekcie sa alu.Aby w jakis sposób obnizyć koszta wiekszość okien jest fix.Oczywiście te na parterze z dostępem z zewnatrz.Okna h=245 cm.Na razie okna sa skosztorysowane - ale do wyceny innym firmą jeszcze nie dawałem.W tym roku nie wiele zdążę zrobić w temacie budowy.Stam zero to max.Przy dobrych wiatrach w połowie pazdziernika odebrane pnb -dalej 2 tygodnie na uprawomocnienie.A wiadomo, ze prawie nigdy nie idzie jakby się chciało, bez zadnych niespodzianek.Wykonawca, jak i architekt doradzają zostawić fundamenty na zimę, bo stanu zamknietego raczej nie dam zrobić.Oczywiscie chciałbym zamieszkać jak najszybciej, ale staram się nie tworzyc jakiegoś wielkiego ciśnienia.Pewnie bez tego nerwów i niespodzianek bedzie pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.10.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Czesc, wygląda super, będę zaglądać i kibicować.Ja też mam indywidualny... i nowoczesny... i dużo okien, jeszcze większych niż Twoje, aluminiowych. Jutro zamawiamy.Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts