Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do indywidualnie nowoczesny

Eneri

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 215
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po dłuuugiimmm czasie powrót na FM, ale jak na razie bez przekonania, bez wiosennej werwy.

Właściwie to jest tysiąc innych fajniejszych spraw niż budowanie domu, ale... trzeba zakasać rękawy i skończyć to co się zaczęło.

W tej chwili mamy zrobioną instalacje:elektryczną,tv/internet/domofony itd.Lada moment wchodzi (mam nadzieje) wod-kan,reku.

Właściwie mam spore zaległości zdjęciowe, są już okna, częśćk szklanego wiatrołapu i bałagan na działce

Zdjecia wrzuce, ale gdzieś mi się zapodział kabelek.Mieszkac chce mi sie bardzo, budować trochę mniej.Część osób podczas budowy swojego domu odkrywa nowe talenty, ja niestety nie.Natomiast (w przeciwieństwie do wiekszości facetów) kręci mnie i to bardzo urzadzanie.Właściwie od kilku lat sie tym interesuje i cały czas mam na to zajawkę.Ale moją Emi tez to kręci i całe szczęście, że mamy zbliżony gust to i sprzeczek mniej :-) Oliwka, Jak bedziesz w Polsce to jak najbardziej zapraszam, masz blisko.

Polina,

u nas wchodzi wod-kan i reku i robią częśc swojej roboty.Potem tynki, wylewki, i potem pewnie z tysiąc innych rzeczy o których nawet jeszcze nie myślałem:-)

My na razie mamy zaplanowane prace do wylewek - też nie myślę o kolejnych pracach. Musimy się wspólnie wspierać bo ja też nie mam już energii do budowy... ;) Powodzenia i czekamy na foty! :)