Polina 25.04.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Cześć! Jak tam prace idą? Tynki już są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 03.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Jak tam , jak tam ? Marek znalazles juz jakiegos archi na projekt ogrodu ? Bo pamietam ze co nieco juz wyceniales i o chyba cena byla z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 12.05.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 taaaa..juz znalazłem, to fakt, ze niektóre biura wołają ceny z kosmosu ( jak dla mnie).Jeszcze rozumiem, ze jest to pracownia z doswiadczeniem, realizacjami które wyrywaja z butów.Jezeli jednak (jak na razie) na stronie nie ma zadnej realizcji (jedynie projekty) i cena jest tak wywindowana to ....Widocznie jednak maja klientów - rynek popytu i podazy - zycze im jak najlepiej.Mnie na to nie stać.I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 12.05.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Taaaa znalazles? .... hehe fajnie ze ogrody nam projektuje ta sama Pani Gratuluje wyboru Nooo Ciebie to trzeba wyprosic o zdjecia dopiero potem wklejasz ! Super ! taras bomba sie prezentuje Czekamy na tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 czesc, dawno nie zaglądałam, idziesz jak burza, wygląda super. I zwrócił moją uwagę porządek, taki ład- wszystko czyściutkie i jak należy. Pilnuj tych dachów płaskich, wpustów, same z nimi problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 12.05.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Anula, tak sie zastanawiam- jak juz wybuduje dom, czy będzie mi sie chciało zagladac na FM-no może na watek o ogrodach.Własciwie, to mój płaski dach mogą przetestować długotrwałe deszcze.Na razie spoko, ale padało raptem, (własciwie to kapało) parę godzin. Oliwka-dzięki za namiary, zobaczymy co nam z tego wyjdzie (mam nadzieje, że "nasza" Pani nie czyta FM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 30.05.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam, Chciałbym pogratulować projektu; dom prezentuje się świetnie, a wnętrza są znakomite. Życzę żelaznej konsekwencji i uporu w realizacji zamieszczonych w dzienniku wizualizacji, szczególnie detali bo są najważniejsze dla efektu końcowego. Ogrodu jestem bardzo ciekawy (to bliski mnie temat) - bryła domu i wnętrza postawiły wysoko poprzeczkę, ale dają pewność, że nie powstanie kolejny ogród z rzędem żywotników posadzonych od linijki, które drażnią mnie w polskim okołomiejskim krajobrazie niemal tak mocno, jak plaga żółtych domów. Trzymam kciuki za waszą realizację i proszę czasem uraczyć gawiedź jakimiś zdjęciami z postępów prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 14.06.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Najlepiej zdjęciami z góry, z dołu, z obu boków, z wnętrza i z ogrodu Kiedy patrzę na wizki Waszych wnętrz, to ciarki mi łażą po plecach - takie czyste, takie ach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 14.06.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 hejwitam się i ja:) ja cały czas żałuję że nie mam sufitu żel-betowego tylko z pustaków - u Was będzie wyglądał super!Czy wiesz może jakie drewno na podłodze masz na wizkach? Czy to może dąb czy coś jeszcze jaśniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 03.07.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Halo .... jest tam kto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Miło patrzeć na postępy! Super! tylko dlaczego nikt nic nie pisze ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 10.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Teraz ja witam sie u Ciebie. Bardzo fajny dom, w naszych klimatach, zarówno cała bryła jak i wnętrza. Ale co tam u Ciebie słychać, na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 14.03.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cześć,prace "jakoś" idą, ale zdecydowanie za wolno , no ale do końca tego nie ogarniamy .Więc trwa to i trwa.W tej chwili kończymy gładzie, są podtynki.CZekamy na dotarcie wszystkich niezbednych materiałów, brakuje jednej z baterii podtynkowej, mielismy czekac do 3 tygodni, czekamy juz dluzej i takie tam.Życie . Własciwie prawie wszystkie rzeczy juz zamowione-wiekszosc oswietlenia jest, farby wybrane i zamowione, drzwi wewnetrzne, klamki zamowione Ale jak to bywa skuchy są, płytki na podloge czekaly na nasz sygnal od m-ca i przyjechały, ale nie te co trzeba (tzn.my sie pomyliliśmy z jedna cyferka - i sa jasny szary, mialy byc ciemne) Na zewnatrz- pogoda jaka jest kazdy widzi.Lada moment ( mam nadzieje) połozenie tynku, podjazd, ogrodzenie frontowe i wylanie duuuzego tarasu No i skucha chyba najwieksza (nie dotyczalem na forum) - monterzy nam nie podpowiedzieli, my ciapy i zostały folie ochronne na oknach.Co sie stalo dalej juz chyba nie musze mowic, duza czesc sie zwulkanizowala, i jak na razie podstawowe próby oczyszczenia zakonczyly sie fiaskiem. Urlop chyba wykorzystamy -czyszczac je.MOze ma ktos jakis genialny pomysk-bede probawal przy pomocy parownicy.ZObaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 11.04.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Czekam na Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 23.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Marku naprawdę fajne widoki pokazujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.05.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Bardzo fajnie to wygląda Trzymam kciuki za rychłą i bezproblemową przeprowadzkę! No i aktualne fotki poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts